AcasăEvenimentDE ZIUA POLIȚIEI ROMÂNE | Centrul Vechi din Baia Mare a prins...

DE ZIUA POLIȚIEI ROMÂNE | Centrul Vechi din Baia Mare a prins viață, cu sute de copii curioși să afle secretele meseriei de polițist. Agenții patrupezi VIS și RICKY au fost în centrul atenției, mângâiați de toți cei mici, dar și motocicleta de poliție

spot_img

DISTRIBUIȚI

E foarte ușor să ne încărcăm de energie, să ne redobândim entuziasmul și să ne mândrim cu profesia de polițist, mai ales când ne sunt transmise gândurile bune și aprecierea pe care o au cei care cred în bine, în frumos și în dreptate – COPIII.

Într-adevăr, a devenit deja o tradiție ca pentru aniversarea Zilei Poliției Române, polițiștii maramureșeni să fie înconjurați de copii, indiferent de vârstă. Azi, așa cum au promis, polițiștii s-au întâlnit cu zeci de copii interesați să descopere tainele acestei profesii.

Mascații, tehnicienii criminaliști, polițiștii rutieri, polițiștii Biroului pentru Protecția Animalelor au expus tehnica din dotare și au discutat cu copii, iar polițiștii Biroului Siguranța Școlară și cei de prevenire le-au oferit câte un mic dar, asezonat cu sfaturi preventive.

Atracțiile copiilor au fost ofițerii patrupezi VIS și RICKY, alături de conductorii lor și motocicleta Biroului Rutier Baia Mare.

Provocarea principală pe care au expus-o polițiștii rutieri și Centrul de Evaluare și Consiliere Antidrog au fost ochelarii care simulează starea de ebrietate și a consumului de substanțe interzise.

Totodată, o misiunea grea pentru polițiștii Biroului Siguranța Școlară a fost desemnarea unui câștigător a celei de-a doua ediție a concursului de desene „Gânduri pentru polițiști”. Zeci de desene au trecut prin mâinile polițiștilor, iar cele mai reprezentative au fost premiate la Ziua Porților Deschise.

Întâlnirile ocazionate de Ziua Poliției Române ne oferă prilejul să vă cunoaștem și să ne bucurăm de legăturile frumoase care se formează. Dragi copii, vă mulțumim că ne-ați fost alături!„, au transmis polițiștii.

loading...

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.


TE-AR MAI PUTEA INTERESA