AcasăEvenimentDE ZIUA INTERNAȚIONALĂ A PERSOANELOR CU DIZABILITĂȚI - Asociația Esperando a inaugurat...

DE ZIUA INTERNAȚIONALĂ A PERSOANELOR CU DIZABILITĂȚI – Asociația Esperando a inaugurat noul sediu de pe strada Colonia Pictorilor

spot_img

DISTRIBUIȚI

Ieri, 3 decembrie, cu ocazia Zilei Internaționale a Persoanelor cu Dizabilități, dar și pentru a marca cei 20 de ani de activitate, Asociația Esperando a inaugurat oficial noul sediu de pe strada Colonia Topitorilor, nr. 14.

Un loc dedicat recuperării, socializării și educației adaptate

Au trecut pe la noi, cu această ocazie, prieteni de-ai Asociației care ne-au sprijinit în procesul de reabilitare al acestei clădiri (sponsori, donatori), dar și reprezentanți ai instituțiilor din Maramureș și reprezentanți ai mass-media. Le mulțumim tuturor pentru prezență și pentru faptul că am putut să ne bucurăm împreună de această reușită. De crearea unui loc adecvat pentru recuperarea persoanelor cu nevoi speciale.Tot astăzi, Moș Nicolae și-a trimis reprezentații cu daruri pentru copiii și tinerii de la Esperando. Mulțumim Metropolitan Life pentru această bucurie. Ziua de astăzi a fost cu tort, cu daruri, dar mai ales cu multă fericire pentru toate realizările de până acum„, se arată în comunicat.

Evenimentul s-a derulat începând cu ora 10:00, invitații având ocazia să viziteze noul sediu și să afle detalii despre acesta, dar și despre activitatea Asociație Esperando.

loading...

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

TE-AR MAI PUTEA INTERESA