spot_img
AcasăActualitateSocialDE VEGHE ÎN JUNGLA URBANĂ - Jandarmii muncesc pentru liniştea şi siguranţa...

DE VEGHE ÎN JUNGLA URBANĂ – Jandarmii muncesc pentru liniştea şi siguranţa cetăţenilor

DISTRIBUIȚI

Echipajul de jandarmi de ordine publică de pe raza municipiului Baia Mare, a fost sesizat în jurul orei 11:50 despre existenţa  unei stări conflictuale în zona Piritei. La faţa locului, jandarmii l-au identificat pe numitul T. F. ,în vârstă de 17 ani, de loc din  judeţul Neamţ, aflându-se pe str. Iazului , a provocat şi participat la un scandal în urma unor discuţii în contradictoriu cu numita  M. A. Tânărul a fost sancţionat cu avertisment, în conformitate cu Legea nr. 61/1991 republicată. De asemenea, a fost identificată  şi băimăreanca T. M.  în vârstă de 39 ani, ca participantă la conflictul deschis cu M.A. Pentru fapta sa, a fost aplicată o sancţiune contravenţională în valoare de 200 lei, conform legii.

Un alt echipaj de jandarmi de ordine publică l-a surprins în parcarea din faţa Pieţei Dalia pe băimăreanul H.G., de 42 ani, în timp ce consuma băuturi alcoolice. Cu toate că a mai fost atenţionat verbal, bărbatul a rămas nepăsător şi continuând consumul de alccol. În conformitate cu Legea nr. 61/1991 republicată, persoana a fost sancţionată cu amendă contravenţională în valoare de 300 lei.

Tot după amiază, jandarmii au intervenit pe strada Luminişului la imobilul nr. 13 în vederea aplanării unui conflict între doi vecini. La faţa locului au fost identificaţi I.I., de 62 ani, locatar al imobilului şi M.I. Pe fondul divergenţelor privind curăţenia pe holul imobilului, situaţia a degenarat în scandal, fiind nevoie de jandarmi pentru a linisti spiritele încinse. Pentru fapta sa , I.I. a fost sancţionat cu avertisment .

De asemenea, pentru alte abateri de la normele de ordine şi siguranţă publică jandarmii băimăreni au aplicat alte 2 avertismente scrise, 9  amenzi contravenţionale în valoare totală de  4.000  lei. Totodată, au executat 6 acţiuni pentru punerea în executare a mandatelor de aducere a persoanei în municipiul Baia Mare.

În municipiul Sighetu Marmaţiei, jandarmii au continuat acţiunile specifice de combatere a absenteismului şcolar. Astfel, în decurs de câteva ore, 3 elevi au fost sancţionaţi cu avertisment scris pentru părăsirea nemotivată a instituţiei în timpul programului educational. Un alt echipaj al jandarmilor sigheteni a fost solicitat în data de 17 martie a.c., orele 12:10, la Liceul Tehnologic Marmaţia de pe str. Gr. Mociulski  în vederea aplanării unui conflict. La faţa locului, jandarmii au identificat-o pe tânăra B.A. de 17 ani, de loc din municipiul Sighetu Marmaţiei, aflându-se în faţa instituţiei de învăţământ, a lovit un coleg cu telefonul proprietate. Jandarmii sigheteni au aplicat măsurile legale conform legii. Pentru alte încălcări de la normele de ordine şi siguranţă publică, jandarmii sigheteni au aplicat alte 2  amenzi contravenţionale în valoare totală de  400  lei.

Compartimentul Informare, Relaţii Publice şi cu Publicul

Loading...
loading...

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.
TE-AR MAI PUTEA INTERESA