Acasăsinucidere maramuresDE UNDE VENITURILE GRANDIOASE? - Donald Trump, președintele SUA, și-a publicat declarația...

DE UNDE VENITURILE GRANDIOASE? – Donald Trump, președintele SUA, și-a publicat declarația de avere

DISTRIBUIȚI

Președintele Statelor Unite, Donald Trump, și-a publicat declarația de avere care cuprinde venituri de sute de milioane de dolari. Fie că ne referim la imensele domenii pe care le deține sau la veniturile obținute din vânzarea de cărți sau din concursul Miss Univers, Trump a acumulat de-a lungul timpului o avere consistentă.

 

Terenurile de golf i-au adus lui Donald Trump venituri de 288 de milioane de dolari numai în ultimul an. Dintre acestea, 19,8 milioane vin de la clubul din Bedminster (New Jersey), unde își petrece uneori weekendurile, precizează CNN, conform Click.
Declarația cuprinde 98 de pagini, a fost semnată de Trump săptămâna aceasta și publicată de Biroul de Etică Guvernamentală, fiind valabilă pentru perioada ianuarie 2016 – 15 aprilie 2017.

Trump obținue venituri considerabile și din resortul Mar-a-Largo, din Florida, locul unde l-a primit președintele Chinei și de unde a ordonat lansarea unui atac cu rachete asupra Siriei. Anul trecut a obținut 37,2 milioane de dolari, iar în ultimul an, clubul și-a dublat taxa de membru. Anul acesta a obținut din Mar-a-Largo venituri mai mari decât se arăta în declarația precedentă.

Președintele ameican mai deține și un hotel de lux la Washington, care i-a adus până la mijlocul lunii aprilie a acestui an venituri de 19,7 milioane de dolari. Hotelul a fost deschis în luna septembrie a anului trecut și este vizat de acuzații de conflicte de interese potrivit cărora, guverne străine s-ar folosi de acesta pentru a obține favoruri din partea lui Trump, precizează sursa citată.
Sursă info. 

 

loading...

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.


TE-AR MAI PUTEA INTERESA