AcasăActualitateSocialDE SEZON - Moş Crăciun circulă cu taximetrul prin Baia Mare

DE SEZON – Moş Crăciun circulă cu taximetrul prin Baia Mare

spot_img

DISTRIBUIȚI

În perioada premergătoare Sărbătorilor de Iarnă prin Baia Mare circulă un personaj deopotrivă iubit dar şi urât. Poartă haine de culoare roşie, are plete şi barbă albe ca neaua şi este corpolent.

Este vorba despre Moş Crăciun dar varianta băimăreană circulă cu taximetrul în loc de sania trasă de reni. Cel care îl întruchipează pe Moşul darnic şi bun este Victor Muşeţeanu, fost actor şi realizator de emisiuni de televiziune care actualmente face taximetrie.

Ideea de a se costuma în Moş Crăciun i-a venit în urmă cu ceva ani şi, pentru că fizicul îl ajută a continuat an de an să-l întruchipeze pe cel care aduce cadouri copiilor cuminţi. „Încă din luna septembrie îmi las barba să crească tocmai ca să fie abundentă de Crăciun. Este primul element pe care îl verifică cei mici ca să dea verdictul dacă este vorba despre un moş autentic sau o imitaţie”, spune Victor Muşeţeanu.

Dacă în primul an numărul clienţilor care urcau în maşina pe care o conducea în costum de Moş Crăciun a crescut sensibil, din al doilea an Victor Muşeţeanu spune că a fost solicitat să joace rolul de Moş la numeroase evenimente, iar numărul acestora a crescut şi el de la an la an. „Cea mai mare mulţumire este atunci când vezi sclipirea din ochii celor mici. Nimic nu se compară cu fericirea din ochii copiilor”, explică fostul actor.

Moş Crăciun circulă cu taximetrul prin Baia Mare până în Ajunul Crăciunului dar pe 25 decembrie pune la naftalină costumul roşu până anul viitor şi renunţă la barba colilie.

Ana Pop

loading...

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

TE-AR MAI PUTEA INTERESA