AcasăEvenimentSportDE RÂSUL ȚĂRII - După ce au pierdut cu campioana și vicecampioana,...

DE RÂSUL ȚĂRII – După ce au pierdut cu campioana și vicecampioana, băimărenii n-au putut învinge nici o nou-promovată!

DISTRIBUIȚI

DE RÂSUL ȚĂRII – Nici nu se putea un început de campionat mai slab pentru Știința Explorări Baia Mare. În primele două etape a pierdut pe teren propriu cu Craiova și Zalău, campioana, respectiv vicecampiona la zi, rezultate oarecum așteptate dacă ne gândim la transferurile realizate în această vară de cele două echipe.

Iubitorii voleiului băimărean sperau că în meciul din deplasare cu nou-promovata CSA Steaua București, șirul insucceselor să fie curmat. Din păcate pentru voleibaliștii noștri, nou-promovata în Divizia A1, CSA Steaua a rămas neînvinsă în această ediție de campionat, câştigând si meciul cu Ştiinţa Baia Mare, care a deschis etapa a 3-a.

Băimărenii au început slab meciul, cu o preluare nesigură și un blocaj care nu s-a prea întâlnit cu mingea, astfel încât au pierdut primul set cu 25-19.

Oaspeții au intrat mult mai deciși pe teren în actul secund, pe care l-au menținut echilibrat până la scorul de 19-19. Din acest moment au apărut din nou greșelile neforțate, Steaua impunându-se cu 25-20. Explorări n-a abandonat lupta până la final, conducând cu 25-24 în setul 3, pe care însă bucureștenii l-au câștigat până la urmă în prelungiri cu 27-25.

Marius Botea (antrenor principal Știința Explorări): Avem parte de cel mai greu început de campionat din ultimii ani, dar acest lucru nu scuză faptul că am înregistrat trei înfrângeri. Steaua este o echipă foarte tare în acest moment. Trebuie să ne revenim pentru că urmează încă două meciuri foarte grele pentru noi, cu LMV Tricolorul Ploiești și Arcada Galați.

Am întâlnit o echipă bună, o echipă disciplinată. Baia Mare are tradiţie în volei, e o formaţie pe care noi o respectăm foarte mult; dar am reuşit să ne impunem prin jocul nostru„, a spus la final Bogdan Tănase, antrenorul Stelei.

Steaua București – Știința Explorări Baia Mare 3-0 (19, 20, 25)

Steaua: Kostic 5p, Matei 17p, Ghionea 7p, Gheorghiță 2p, Nemeth 14p, Peric 9p, Karakashev (libero). Au mai jucat: Cubrilo 7p și Ocunschi. Antrenori: Bogdan Tănase și Răzvan Roșu.

Explorări: Kaszap, Cherbeleață 14p, Coasă 8p, Lupu 2p, Didorciuc 6p, Sushko 2p, Domingos (libero). Au mai jucat: Nagy 5p, Râpeanu și Kovacs. Antrenori: Marius Botea și Sorin Pop.

Au arbitrat: Darius Meșca (Ploiești) și Nicolae Marin (Galați). Observator FRV: Adrian Pustiu (Brașov).

În etapa următoare, Știința Explorări va juca acasă cu LMV Tricolorul Ploiești, vineri 28 octombrie, de la ora 18.

loading...

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.


TE-AR MAI PUTEA INTERESA