spot_img
AcasăActualitateDE PE FACEBOOK ADUNATE – Mașină a Poliției din Maramureș, surprinsă în...

DE PE FACEBOOK ADUNATE – Mașină a Poliției din Maramureș, surprinsă în timpul unei depășiri extrem de periculoase în Pasul Gutâi (VIDEO)

spot_img

DISTRIBUIȚI

DE PE FACEBOOK ADUNATE   Un videoclip în care o mașină aparținând Poliției efectuează o depășire extrem de riscantă a ajuns viral pe Facebook. Clipul a fost distribuit de câteva mii de ori, stârnind reacții puternice printre utilizatorii rețelei de socializare. Majoritatea dintre aceștia s-au declarat mâhniți de acțiunea polițiștilor.

Potrivit persoanei care a publicat clipul video, întreaga acțiune se petrece în Maramureș, pe Drumul Național 18, în Pasul Gutâi.

În videoclip putem observa o mașină de poliție, cu numere de înmatriculare MAI, în timp ce depășește un TIR într-un loc în care drumul era șerpuit. Ba mai mult, susțin unii utilizatori ai rețelei de socializare, în acea zonă drumul este marcat cu linie continuă, astfel că depășirea nu este permisă.Cert este că, în timpul manevrei, polițiștii nu au folosit girofarurile din dotare.

MAI 29396 în data de 22.05.2018, drumul de la Baia Sprie către Sighetul Marmației. Distribuiți să vadă lumea ce exemplu ne dă Poliția Română”, spune Sava Șerban, cel care a filmat și publicat imaginile video.

Dacă eram eu și mă prindea Poliția, îmi luau permisul pe loc! Nu mi se pare normal ca ei să facă excepții de la regulile de circulație, iar noi să plătim pentru orice greșeală”, se arată într-un comentariu.

Totuși, au mai fost și persoane care le-au luat apărarea polițiștilor.

Respectați-le voi mai întâi (n. Red. – regulile de circulație) și după să le cereți lor explicații! Marii șoferi ai României care sunteți voi și care parcați voi prin oraș pe unde vreți și depășiți cum vreți!”, a comentat un alt utilizator.

Cert este că, din fericire, nici o mașină nu venea din sens opus în momentul manevrei, altfel totul se putea termina tragic atât pentru oamenii legii cât și pentru alți participanți la trafic.

 

ActualMM

loading...

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.
TE-AR MAI PUTEA INTERESA