Acasă Actualitate Politic DE PARTEA CONDUCERII: Ponta și Dragnea sunt oamenii în care PSD are...

DE PARTEA CONDUCERII: Ponta și Dragnea sunt oamenii în care PSD are cea mai mare încredere

DISTRIBUIȚI

Oamenii în care avem cea mai mare încredere și care reprezintă personalitățile cele mai puternice în partid, oamenii care au lucrat cel mai mult pentru PSD, sunt președintele Victor Ponta și președintele executiv, Liviu Dragnea. Cu Victor Ponta în frunte, PSD a câștigat trei din cele patru tipuri de alegeri.

Am câștigat alegerile locale, în vara anului 2012, am câștigat cel mai mare număr de colegii parlamentare la sfârșitul aceluiași an, am câștigat alegerile europarlamentare din mai 2014 și primul tur al alegerilor prezidențiale, din luna noiembrie a anului trecut. Considerăm că rezultatele spectaculoase înregistrate de PSD în tot acest timp sunt meritul lui Victor Ponta, liderul nostru a cărui personalitate nu poate fi contestată de nimeni.

Liviu Dragnea reprezintă, de asemenea, omul în care reprezentanții PSD din administrația publică locală și județeană au cea mai mare încredere. Este omul care a ajutat cel mai mult județul Maramureș prin activitatea desfășurată în fruntea Ministerului Dezvoltării Regionale și Administrației Publice (MDRAP), omul care a înțeles prioritățile de finanțare ale județului. Acesta este motivul pentru care PSD Maramureș îi acordă un vot de încredere pentru a continua, cu hotărâre, demersurile de întărire a PSD și de reformare a partidului.

Loading...
loading...

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.


TE-AR MAI PUTEA INTERESA