AcasăActualitateDE NECREZUT! (VIDEO) – Două infirmiere de la Spitalul Județean din Vaslui,...

DE NECREZUT! (VIDEO) – Două infirmiere de la Spitalul Județean din Vaslui, filmate în timp ce spărgeau semințe lângă un pacient cu arsuri grave

spot_img

DISTRIBUIȚI

DE NECREZUT!  Infirmierele de la Spitalul Județean Vaslui au filmate când scuipau semințe lângă un pacient cu arsuri grave, într-un nou caz care aduce în prim plan neprofesionalismul din unele unități medicale din România, potrivit Libertatea.ro.

Cititorii publicației Vremea Nouă au trimis un filmuleț în care se poate observa cum două infirmiere mănâncă semințe în timp ce un tânăr cu arsuri grave la picioare se roagă de ele să fie dus în salon.

N-am pățit așa ceva de când sunt eu”, le-a spus pacientul celor două femei. Cu toate acestea, infirmierele rămân impasibile și continuă pauza de mâncat semințe.

Rudele pacientului spun că au fost nevoite să aștepte câteva zeci de minute până acesta a fost dus în salon.

Am așteptat vreo 15-20 de minute până i-au adus pijamalele. S-a schimbat, iar după aia infirmierele și-au reluat activitatea de a mânca semințe. Pe cât de profesionist s-au purtat medicii și asistentele de la Urgențe, pe atât de urât s-au purtat cele două infirmiere”, au declarat rudele pacientului pentru sursa citată.

Sursă info și foto.

loading...

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

TE-AR MAI PUTEA INTERESA