AcasăEvenimentSportDE LA CONSTANȚA, LA BAIA MARE – Adrian Mădălin Țală este noul...

DE LA CONSTANȚA, LA BAIA MARE – Adrian Mădălin Țală este noul taloner al CSM Știința Baia Mare

spot_img

DISTRIBUIȚI

DE LA CONSTANȚA, LA BAIA MARE  Zilele acestea oficialii vicecampioanei României, au reușit aducerea talonerului Adrian Mădălin Țală. Născut în capitală pe data de 13 martie 1998, jucătorul cu profil ofensiv de (1,75 m – 95 kg) a început rugby-ul la vârsta de 13 ani fiind îndrumat la C.S.O.Pantelimon de cei doi tehnicieni Marius Lache – Ștefan Dulgheru.

Pentru gruparea bucureșetană a jucat între anii 2011-2015, trecând mai apoi pentru un an la Clubul Sportiv Școlar Centrul Național de Excelență Baia Mare (club condus de Răzvan Popovici – Mircea Taloș). Din 2016 și până în prezent a jucat la Malul Mării pentru nou promovata C.S.Tomitanii Constanța.

După o suită de convocări la naționalele Under 16, 18 și 20, încununate cu o participare la Campionatul European U 18 din Portugalia în speță un loc 4 și un loc 5 la Campionatele Europene U 20 găzduite de Portugalia și cel din România a venit și prima convocare la România A într-un duel din prima decadă a lunii iunie 2018 (4 și 5) cu formația britanică England Counties, debut reușit sub comanda trioului Thomas Lièvremont – Dănuț Dumbravă – Horea Hîmpea.

Datorită calităților sale atât la nivelul echipei naționale Under 18 cât și la Centrul Național de Excelență C.S.S.2 Baia Mare (club cu care a câștigat Cupa României la U 18 precum și Divizia Națională de Juniori) Adrian Țală a fost desemnat să poarte banderola de căpitan de echipă.

 

Sursă info și foto: Rugby Baia Mare/ Alin Boțioc

loading...

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

TE-AR MAI PUTEA INTERESA