AcasăActualitateDE LA CITITORI - Vrea să facă legi, dar nu le respectă...

DE LA CITITORI – Vrea să facă legi, dar nu le respectă nici măcar pe ale bunului simţ. Cine este candidatul campion la nesimţire?

DISTRIBUIȚI

DE LA CITITORI  Pasărea mălai visează, aşa cum unii maramureşeni care au umblat pe la Bucureşti se visează parlamentari. Trăim într-o ţară democratică şi oricine este liber să candideze, atâta timp cât îl ţine mintea să convingă electoratul şi buzunarele să-şi facă o campanie.

 

În cazul de faţă vorbim despre un cadidat care are mari lacune la ambele capitole dar, încurajat de „banii lui tata”, despre care se spune că l-a ţinut ani buni la Bucureşti, la Palatul Parlamentului unde oficial a fost angajat la secretariat, neoficial, a făcut copii la xerox, Remus Lucian Timiş dă un exemplu greșit.

Se visează deputat şi vrea să facă legi, dar nu le respectă nici măcar pe cele în vigoare sau măcar pe cele ale bunului simţ. O arată felul în care şi-a parcat bolidul de 70.000 de euro și despre care se spune că l-a primit de la părinţi: l-a lăsat în mijlocul unei alei pietonale din localitatea lui natală. Nici măcar nu mai contează că în zonă parcarea este interzisă.

„Nu are cine să-i dea amendă, doar tăticul este viceprimar al oraşului aşa că lui nu i se aplică legile precum celorlalţi muritori de rând”, arată cititorul care ne-a semnalat situația.

ActualMM

loading...

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.


TE-AR MAI PUTEA INTERESA