spot_img
AcasăNews AlertDE LA CITITORI – Porcii mistreți fac ravagii pe terenurile agricole din...

DE LA CITITORI – Porcii mistreți fac ravagii pe terenurile agricole din Preluca Nouă

DISTRIBUIȚI

DE LA CITITORI  Locuitorii din localitatea maramureșeană Preluca Nouă sunt revoltați de faptul că, din nou, porcii mistreți le distrug terenurile agricole. Nu este prima dată când animalele le dau de furcă agricultorilor. Aproape în fiecare an, mistreții fac ravagii pe terenurile agricole și de multe ori chiar distrug recoltele oamenilor.

Deși de-a lungul anilor s-au făcut zeci de sesizări și plângeri, autoritățile spun că, datorită legislației actuale, nu pot decât să conlucreze cu cetățenii și gestionarii fondurilor de vânătoare și să mai reducă numărul animalelor sălbatice în sezonul de vânătoare.

Un cititor al site-ului 2.actualmm.ro ne-a trimis mai multe fotografii în care se poate observa starea dezastruoasă în care se află terenurile agricole din Preluca Nouă, după „atacul” porcilor mistreți.

„Așa sunt pregătite terenurile agricole de către mistreți în Preluca nouă. Oare de ce nu se poate face nimic în privința aceasta? Nu mai știm unde trebuie să facem sesizări”, a fost mesajul cititorului.

Chiar dacă an de an au loc aceste distrugeri, nu s-a găsit încă o soluției pentru prevenirea unor astfel de situații. Între timp, agricultorilor din zonă nu le rămâne decât să se uite neputincioși cum le este distrusă munca.

DE LA CITITORI 2

Adrian Barbur

loading...

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.


TE-AR MAI PUTEA INTERESA