AcasăEvenimentACTUALIZARE/ DE LA CITITORI - Polițiști deposedați de arme, bătuți și sechestrați...

ACTUALIZARE/ DE LA CITITORI – Polițiști deposedați de arme, bătuți și sechestrați de cei pe care i-au oprit în trafic

DISTRIBUIȚI

DE LA CITITORI   Scene absolut halucinante petrecute az-noapte în localitatea Călina din județul Vâlcea. Un cititor al ActualMM.ro ne-a transmis informații și imagini șocante cu privire la incident. Doi polițiști rutier au fost deposedați de arme, sechestrați și bătuți de o familie de romi pe care i-au oprit în trafic.

Știu că nu ține de Maramureș, dar doi polițiști au foat sechestrați. Unuia i s-a pus propiul pistol la tâmplă, au fost bătuți și batjocoriți de țigani după care au intervenit jandarmii”, așa începe mesajul cititorului nostru. Detaliile care urmează sunt absolut șocante:

Localitatea Călina, Comuna Prundeni/VL – un echipaj format din 2 agenți de poliție, unul din cadrul PP Ionești iar celălalt de la PP Olanu, au urmărit în trafic o autoutilitară în care se aflau 2 persoane de etnie rromă, cunoscute cu antecedente penale. După somatiile legale, aceștia polițiștii au executat 12 focuri de armă, fără a fi înregistrate victime. Ulterior, autoutilitara a oprit în fața locuinței acestora, unde împreună cu ceilalți membrii ai familiei i-au agresat cu brutalitate pe cei 2 polițiști, deposedându-i de armamentul și muniția din dotare, respectiv de 2 pistoale și 2 încărcătoare. În urma agresiunii, cei 2 polițiști au suferit vătămări corporale grave (traumatisme cranio-faciale, fractură piramidă nazală și arcadă), fiind transportați la CPU Drăgășani. La fața locului s-a deplasat un echipaj SAS și 6 jandarmi, Adjunctul IPJ Vâlcea și prim procurorului Parchetului de pe lângă Judecătoria Drgășani”.

„Îți place ce vezi, domnule ministru? Așa arată un polițist din prima linie trimis la luptă drept carne de tun! Doar cu o tonă de noroc este încă în viață, domnule ministru! Luna de miere a trecut, așa că părerea mea e să lași deoparte “rebrenduiri” și populisme ieftine și să te apuci de treabă! Și asta imediat, până nu o să ne ai pe conștiință pe câțiva dintre noi! Nu ne juca destinele la barbut, domnule ministru Vela, e un prim avertisment!” ne-a transmis Vicepresedinte SNPR Decus, Ion Tomoiaga, pe adresa redacției ActualMM.ro

Momentan, cercetările sunt în desfășurare, astfel că nu sunt disponibile alte detalii. Vom reveni cu amănunte.

Știre în curs de actualizare.

 

ActualMM

loading...

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.


TE-AR MAI PUTEA INTERESA