AcasăActualitateDE LA CITITORI/ PERICOL PENTRU COPII - Drifturi lângă locul de joacă amplasat...

DE LA CITITORI/ PERICOL PENTRU COPII – Drifturi lângă locul de joacă amplasat în apropierea Muzeului de Etnografie din Baia Mare

spot_img

DISTRIBUIȚI

PERICOL PENTRU COPII   Pare că tragediile care s-au ținut lanț în ultimele zile în orașul nostru nu i-au făcut pe unii dintre băimăreni să fie mai atenți când vine vorba de siguranța lor și a celor din jur.

O cititoare a site-ului nostru, care dorește să rămână sub protecția anonimatului, ne-a trimis o filmare în care se poate vedea cum niște tineri șoferi încearcă să facă drifturi printre mașinile parcate.

Întreaga scenă s-a petrecut în miezul zilei, în parcarea de la stadionul „Viorel Mateianu” din oraș, la câțiva metri de un loc de joacă pentru copii.

Tinerii fac zilnic asta aici în parcare. Vi se pare normal? Am fost amenințată, am depus și plângere la Poliție”, a declarat femeia.

Nu este prima dată când, în această zonă, liniștea părinților și a copiilor este perturbată de tineri recalcitranți. Pe lângă deja obișnuitele „drifturi” și muzica dată la maxim, locul de joacă este în permanență plin de doze goale de bere și coji de semințe. Unii dintre părinți au venit chiar cu saci de gunoi și mături de acasă pentru a curăța locul în care se joacă cei mici.

Reamintim că anul trecut mai multe persoane au intrat cu mașinile pe aleea pietonală ce duce spre Muzeul de Etnografie, punând în pericol siguranța pietonilor.

ActualMM

 

http://www.2.actualmm.ro/smecheri-de-baia-mare-au-urcat-cu-masinile-pe-aleea-pietonala-de-pe-campul-tineretului/

loading...

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

TE-AR MAI PUTEA INTERESA