AcasăNews AlertDE LA CITITORI – Mamă revoltată în Colțirea: au închis școala, acum...

DE LA CITITORI – Mamă revoltată în Colțirea: au închis școala, acum grădinița?

DISTRIBUIȚI

DE LA CITITORI  Situație revoltătoare în localitatea Colțirea din județul Maramureș. Mai mulți părinți sunt revoltați de faptul că, spun ei, grădinița din localitate urmează să fie închisă.

O cititoare a site-ului 2.actualmm.ro ne-a relatat despre această situație. Femeia susține revoltată că Școala Gimnazială din Ardusat a decis închiderea grădiniței din Colțirea pe motiv că sunt prea puțini copii în localitate pentru a aduce o educatoare.

Decizia vine, spune cititoarea, după ce acum 3 ani școala din Colțirea a fost și ea închisă.

Școala din Ardusat a decis ca grădinița din Colțirea să se închidă, sub pretextul că nu sunt suficienți copii pentru a aduce o educatoare, obligându-ne să ne înscriem copii de 3 ani la grădiniță în Ardusat sau în alte părți ca Fărcașa, etc. Problema este următoarea: cum o să trimit eu un copil de 3 ani cu microbuzul la 10-15 km la grădiniță nu știu pe unde?”, spune Mihaela Indre.

Așteptăm ca Inspectoratul Școlar Județean Maramureș să fie sesizat sau să se autosesizeze în privința acestei situații. Așteptăm un punct de vedere pe adresa redacției [email protected] sau la numărul de telefon 0749 857 575

Adrian Barbur

Sursă foto.

loading...

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.TE-AR MAI PUTEA INTERESA