AcasăActualitate112DE LA CITITORI - Băimărean de 82 de ani, bătut crunt de...

DE LA CITITORI – Băimărean de 82 de ani, bătut crunt de un vecin de 40 de ani din bloc

DISTRIBUIȚI

DE LA CITITORI  Caz șocant petrecut chiar în ziua alegerilor prezidențiale în Baia Mare. O cititoare a site-ului ActualMM.ro ne-a povestit cum, în data de 24 noiembrie, un bărbat de 82 de ani și soția acestuia au fost înjurați și bătuți de către un vecin în vârstă de 40 de ani.

Totul s-a întâmplat în fața unei scări de bloc de pe strada Nicolae Iorga din municipiu. Cei doi vârstnici obișnuiau ca, împreună cu alți locatari, să cumpere și să planteze flori și brăduți pe care îi plantau apoi în grădina din fața blocului. Tocmai niște flori au fost și mărul discordiei printre locatari.

Am pus mai mulți vecini bani și domnul Durasintski, împreună cu soția lui, se ocupau să planteze flori și brăduți în grădinuța din fața blocului. Mereu ne-a plăcut să fie frumos acolo. Nu am cerut bani nimănui, nu am încurcat pe nimeni. Chiar în ziua alegerilor domnul Durasintski și soția lui replantau niște flori în grădinuță după ce cu câteva zile înainte ne-a furat cineva toți brăduții din grădină. Doi copii de-a unui vecin au început să se joace prin grădină și au călcat florile. Domnul le-a atras atenția și le-a zis și tatălui lor care era afară”, povestește femeia.

Bătut pentru că le-a atras atenția copiilor

Cititoarea nostră ne-a povestit cum, la câteva secunde de la ceea ce s-a dovedit a fi la început un simplu conflict verbal, tatăl celor doi copii a trecut la acțiune.

Am văzut totul pe geam, dar mi-a fost frică să intervin. A îmbrâncit-o pe soția domnului, care are și ea o vârstă și a căzut pe jos. Apoi a sărit la domnul Durasintski și a început să îl lovească. Doamna a reușit să sune la poliție”, a continuat femeia.

Atacatorul s-a ales cu dosar penal. Ce spune Poliția

La data de 24 noiembrie a.c. Poliția municipiului Baia Mare a fost sesizată despre faptul că un bărbat de 82 de ani, domiciliat în municipiu, a fost victima unei agresiuni fizice. Primele verificări efectuate de polițiști au relevat că bărbatul ar fi fost lovit de către un băimărean de 40 de ani, în urma unui conflict spontan. Victima nu a dorit să depună plângere. Polițiștii au întocmit dosar penal și continuă cercetările”, a declarat Florina Meteș, purtătorul de cuvânt al IPJ Maramureș, pentru ActualMM.

ActualMM

loading...

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.


TE-AR MAI PUTEA INTERESA