spot_img
AcasăActualitateDE ÎNVIERE, ALĂTURI DE BĂIMĂRENI – Pentru cine s-a rugat Cătălin Cherecheș...

DE ÎNVIERE, ALĂTURI DE BĂIMĂRENI – Pentru cine s-a rugat Cătălin Cherecheș la Mănăstirea Sfânta Ana de la Rohia

spot_img

DISTRIBUIȚI

Cum ne-a obișnuit, primarul ales al municipiului Baia Mare, Cătălin Cherecheș, a ales să își petreacă și în acest an Sărbătorile Pascale alături de băimăreni. În noaptea de Înviere acesta a fost atât la catolici, la Biserica Sfânta Treime din Piața Cetății, cât și alături de ortodocși, la Catedrala Episcopală. În ziua de Paști, Cătălin Cherecheș a fost la Mănăstirea Sfânta Ana de la Rohia, unde s-a recules și s-a rugat pentru cei dragi.

„Am simțit dorința de a-mi îndrepta pașii spre Mănăstirea Sfânta Ana de la Rohia, Athosul nostru al maramureșenilor. Aici simt și eu, precum toți maramureșenii și românii iubitori de Dumnezeu, lumina, blândețea, cuvintele pline de har, sfințenia Părintelui nostru Iustinian, care se roagă din Ceruri pentru noi toți și pentru care am aprins cu dragoste și mulțumire o lumânare. Am așezat în rugăciunile mele de la Rohia și în lumânarea aprinsă la mormântul Sfântului Maramureșului tot dorul și toate gândurile pentru tatăl meu, pentru bunicii mei și pentru toți cei dragi care mă veghează și pe mine și pe mama mea dintre stele. Hristos a înviat!”, a scris primarul pe Facebook.

Slujba Învierii la Catedrala Ortodoxă Episcopală „Sfânta Treime”, alături de Preasfinţitul Părinte Episcop Iustin și băimăreni.

Alături de credincioșii romano-catolici la Slujba Învierii oficiată de părintele Ioan Roman și procesiunea desfășurată în Centrul Istoric al municipiului Baia Mare.

ActualMM

loading...

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.
TE-AR MAI PUTEA INTERESA