AcasăActualitateDE INTERES- Societatea VITAL și-a redeschis porțile în siguranță și cu distanțare...

DE INTERES- Societatea VITAL și-a redeschis porțile în siguranță și cu distanțare socială

spot_img

DISTRIBUIȚI

Vă informăm că operațiunile biroului relații cu publicul și activitatea casieriilor se vor desfășura în deplină siguranță, conform programului afișat.

Începând din această săptămână societatea VITAL S.A. își redeschide progresiv toate departamentele dedicate dumneavoastră, însă cu impunerea tuturor măsurilor sanitare de protecție în vigoare în România, pentru a asigura protejarea și siguranța utilizatorilor care vin în contact cu noi, dar și a propriilor angajați.

Vă asigurăm de calitatea serviciilor și de determinarea noastră pentru a vă oferi servicii cât mai complete, îndemnându-vă să vă adresați cu încredere colegelor noastre. Am efectuat o amplă acțiune de dezinfecție de nivel înalt în toate birourile societății. Personalul societății este instruit cu privire la prevenirea și limitarea îmbolnăvirilor cu noul Coronavirus, conform recomandărilor autorităților competente și a fost dotat cu mănuși, măști, dezinfectante, panouri din plexiglas de protecție acolo unde a fost nevoie.

Așadar, vor fi reluate activitățile din cadrul departamentului de relații cu publicul (primirea și eliberarea de documentații tehnice, informații legate de tarifare, facturare, încasare, contractare, registratură etc).

Va fi redeschisă casieria din Baia Mare, b-dul Republicii nr.20 și din strada Gh.Șincai nr.19 și se va relua activitatea de citire a contoarelor.

Programul de lucru al casieriilor va fi disponibil pe site-ul www.vitalmm.ro, meniul Informații utile – Orar casierii.

Pentru ca toate activitățile să se desfășoare în condiții de siguranță pentru utilizatorii noștri, se impun respectarea următoarelor măsuri:

  • limităm accesul în incinta societății la un nivel care să permită respectarea distanței sociale și vă rugăm insitent să păstrați distanța minimă de 1,5 metri între dumneavoastră și alte persoane.
  • intrarea în incinta societății se face printr-un singur punct unde punem la dispoziția clienților dispensere cu dezinfectant pentru mâini. Accesul tuturor persoanelor în spațiile destiate utilizatorilor se va face obligatoriu purtând o mască de protecție; se recomandă și purtarea de mănuși, în special în cazul efectuării de plăți la casierie;
  • se va verifica temperatura utilizatorilor cu ajutorul unui termoscaner cu infraroșu iar temperatura afișată de acesta nu trebuie să depășească valoarea de 37,3 de grade Celsius;
  • în toate spațiile destinate utilizatorilor va fi permis accesul unei singure persoane la ghișeu, cu obligativitatea păstrării distanțării sociale în situația în care sunt mai multe ghișee în aceeași încăpere;

În această perioadă, ca o măsură suplimentară de prevenție, vă rugăm să veniți neînsoțiți de către alte persoane în incinta societății. În cazul în care prezentați simptome de răceală sau gripă, vă rugăm să amânați vizita până după ce simptomele v-au trecut și vă este permis de către medic.

În vederea limitării efectelor pandemiei și a evitării îmbolnăvirilor, vă recomndăm să solicitați rezolvarea eventualelor probleme legate de serviciile de furnizare/prestare prin formularea acestora telefonic, email, fax, precum și efectuarea plății pentru serviciile de alimentare cu apă și canalizare prin celelalte metode precizate pe ”verso factură” sau pe site-ul societății www.vitalmm.ro– informații utile- ”Cum pot plăti factura S.C.VITAL S.A.?”.

Vă reamintim că dispeceratul S.C.VITAL S.A. stă la dispoziția dumneavoastră NON STOP la numerele de telefon: 0362 401052, 3, 0372 752661, 0262 212550, 0262-215150, 1, 2.

Toate noutățile despre activitatea/ acțiunile societății noastre le puteți găsi pe site (www.vitalmm.ro) sau pe pagina de Facebook (www.facebook.com/vitalmm.ro). Dacă se vor impune modificări în programul de lucru, vă vom informa prin mijloacele on-line de comunicare și afișare la sediu.

Comunicat de presă SC VITAL SA

loading...

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

TE-AR MAI PUTEA INTERESA