AcasăAdministrațieDE INTERES PUBLIC - Campanie de colectare a deșeurilor electrice și electronice...

DE INTERES PUBLIC – Campanie de colectare a deșeurilor electrice și electronice în Baia Mare

DISTRIBUIȚI

DE INTERES PUBLIC  Municipiul Baia Mare în colaborare cu TGP-The Green Project Baia Mare organizează în perioada 13 – 19 aprilie a.c. campania de colectare a deșeurilor electrice și electronice, în cadrul căreia oferă cetățenilor servicii gratuite de colectare a deșeurilor electrice. Acțiunea are și caracter educativ cu privire la importanța colectării aparatelor electrice vechi sau stricate, fiind susținută de Asociația Română pentru Reciclare – RoRec.

Pentru preluarea gratuită de la domiciliu a deșeurilor electrice până la data de 19 aprilie puteți apela TelVerde 0800 444 800 sau telefonul 0720 811 640.

Pentru deșeurile electrice predate, deponenții pot câștiga, prin tragere la sorți, unul dintre premiile oferite în cadrul unei tombole ce va fi organizată cu ocazia acestei acțiuni de colectare. Tombola va avea loc pe 19 aprilie 2019, la RFN, începând cu ora 15.00.
Premiile sunt: 2 x cuptoare cu microunde digitale, 1 x aspirator, 2 x mixer, 2 x fier de călcat.

Colectarea deşeurilor electrice nu este un proces complicat pentru nimeni, nici pentru cetăţeni, nici pentru persoanele juridice! TGP-The Green Project Baia Mare, prin numărul apelabil gratuit TelVerde 0800 444 800, asigură permanent preluarea gratuită a deșeurilor electrice grele sau voluminoase, direct de la domiciliu, sediu de firmă sau instituţie, prin simpla programare telefonică. Persoanelor juridice li se oferă documentele necesare de casare.

Alegeți să respectați nu doar legislația, ci întreaga comunitate din care faceți parte și, mai ales, mediul înconjurător – colectați deșeurile electrice!

 

Sursă: BaiaMare.ro

loading...

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

spot_img

TE-AR MAI PUTEA INTERESA