AcasăAdministrațieDE INTERES PENTRU BĂIMĂRENI - Reguli și contract nou pentru firma care...

DE INTERES PENTRU BĂIMĂRENI – Reguli și contract nou pentru firma care se va ocupa de curățenia municipiului Baia Mare

DISTRIBUIȚI

DE INTERES PENTRU BĂIMĂRENI Salubrizarea municipiului Baia Mare se va desfășura în curând după reguli noi și va aduce o creștere a intervențiilor în cartierele municipiului.

Primarul municipiului Baia Mare, Cătălin Cherecheș, a anunțat, într-o conferință de presă, că va fi demarată o procedură foarte serioasă de licitație și că programul de salubrizare va fi în conformitate cu noul Regulament de salubrizare și deszăpezire al municipiului.

Aceasta va însemna o creștere a intervențiilor în cartiere de la unu pe săptămână la două, iar în zona centrală, respectiv arterele principale și zonele publice, intervențiile vor fi zilnice.

Cătălin Cherecheș a mai arătat că la fel se va întâmpla și în cazul salubrizării zonelor și că numărul de utilaje solicitate va fi dublat, impunându-se și utilaje electrice, cu respectarea celor mai riguroase norme de mediu.

Primarul municipiului Baia Mare a mai spus că de la mijlocul lunii martie se va da startul curăţeniei de primăvară.

Campania va dura 45 de zile, iar programul acțiunii va fi prezentat de primarul Cătălin Cherecheș, care a precizat că “nu se va mai întâmpla ca anul trecut în primăvară, când cetăţenii obişnuiţi fiind într-adevăr de către mine şi le mulţumesc că m-au ascultat de-a lungul timpului şi-au scos din curţi mizeria, au pus-o pe marginea drumului ştiind că vine Drusalul să le ia mizeria, dar a venit Poliţia Locală să-i amendeze. Vom face o curăţenie de primăvară cum îşi doresc băimărenii şi cum ne dorim noi că autoritate locală”.

Foto – Arhivă

citeşte şi SERVICII MEDICALE COMASATE – Baia Mare va avea o Direcție Socio–Medicală

ÎN BAIA MARE – Vor fi construite opt parcări de mari dimensiuni

loading...

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.


TE-AR MAI PUTEA INTERESA