AcasăActualitateDE INTERES PENTRU BĂIMĂRENI – Persoanele cu dizabilități și pensionarii cu venituri...

DE INTERES PENTRU BĂIMĂRENI – Persoanele cu dizabilități și pensionarii cu venituri reduse primesc tichete sociale

spot_img

DISTRIBUIȚI

DE INTERES PENTRU BĂIMĂRENI Tichete sociale pentru persoanele cu dizabilități și pentru seniorii băimăreni cu venituri reduse.

DE INTERES PENTRU BĂIMĂRENI În preajma Zilei Persoanelor cu Dizabilități și cu ocazia sărbătorilor de iarnă persoanele care au nevoie de un sprijin vor primi un ajutor financiar de 20 de lei din partea autorității locale. Acest ajutor va fi acordat sub formă de tichete sociale, iar sumele necesare pentru acest demers au fost aprobate în şedința extraordinară a Consiliului Local Baia Mare.

Tichete sociale vor fi împărțite prin intermediul factorului poștal astfel încât acestea să ajungă la cei care au nevoie până în preajma sărbătorilor de iarnă.

De pe urma acestui ajutor vor beneficia 4.400 de băimăreni cu dizabilități cu gradul accentuat și grav și alți 7.500 de seniori. Pensionarii trebuie să știe că pentru a primi aceste tichete sociale trebuie să aibă vârsta peste 50 de ani și 700 de lei valoarea pensiei.

Și această inițiativă poartă semnătura primarului ales, Cătălin Cherecheș. La fel ca și în cazul pachetelor oferite celor mici în cadrul acțiunii Moșul vine la toți copiii din Baia Mare, este de apreciat că sunt continuate aceste demersuri bune pentru comunitate și în lipsa celui care le-a gândit.

Simona Vasiac

loading...

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

TE-AR MAI PUTEA INTERESA