AcasăAdministrațieDE INTERES – Cardurile pentru transportul gratuit al elevilor și studenților vor...

DE INTERES – Cardurile pentru transportul gratuit al elevilor și studenților vor fi eliberate prin unitățile de învățământ

spot_img

DISTRIBUIȚI

DE INTERES  La inițiativa primarului Cătălin Cherecheș, Consiliul Local al Municipiului Baia Mare, întrunit în ședință extraordinară în data de 08.10.2018, a adoptat Hotărârea nr. 535/2018 privind eliberarea gratuită a cardurilor pentru elevii care domiciliază în Baia Mare și frecventează cursurile instituțiilor de învățământ preuniversitar de stat din Baia Mare, dar și pentru studenții băimăreni cu vârsta sub 26 de ani.

Aceste documente destinate tinerilor care folosesc mijloacele de transport în comun pe raza Municipiului Baia Mare, au o valabilitate de șase luni, fiind eliberate pe tot parcursul anului și intră în vigoare de la data de 01.11.2018.

Cardurile gratuite se distribuie elevilor de către unitățile de învățământ preuniversitar, respectiv universitar unde studiază. În prealabil unitățile de învățământ vor transmite către SC URBIS SA și Primăria Municipiului Baia Mare tabelele nominale cu elevii, respectiv studenții care solicită cardurile gratuite.

Elevii și studenții care utilizează mijloacele de transport în comun sunt invitați să se prezinte la secretariatele unităților de învățământ, respectiv universitare unde studiază.

loading...

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.
TE-AR MAI PUTEA INTERESA