AcasăNews AlertDE INTERES: 12 întrebări puse în mod public de Cătălin Cherecheș în...

DE INTERES: 12 întrebări puse în mod public de Cătălin Cherecheș în cea mai recentă scrisoare a sa, scot la lumină detalii îngrijorătoare. Cine (va) răspunde?

DISTRIBUIȚI

În cea mai recentă scrisoare trimisă băimărenilor de către Cătălin Cherecheș, acesta pune 12 întrebări, așa zis retorice, la care cineva va trebui să răspundă ținând cont de gravitatea situației.

Scrisoarea este cu numărul 30 și a fost scrisă duminică, 12 iunie 2016. Vă redăm mai jos, integral, conținutul scrisorii:

“ Băimărenii mei dragi,

e duminică. Zi mohorâtă. Preotul penitenciarului e în concediu, așa că sunt nevoit să înlocuiesc slujba de duminică cu un Tatăl Nostru în care mi-am pus toate visele, speranțele, dar și gândurile mele pentru orașul nostru. M-am tot gândit de ceva timp să pun câteva întrebări retorice. Sunt un om nevinovat, care a căzut pradă unor mașinațiuni politice. Nevinovat fiind, am dreptul să sper, într-o țară pe care o considerăm liberă, să îmi demonstrez nevinovăția. Întrebările mele:

1. De ce nu s-a acceptat cererea mea de a face testul poligraf (detectorul de minciuni în exprimare mai populară) ?
2. De ce nu s-a acceptat confruntarea mea cu “onestul” denunțător Șpan?
3. De ce nu s-a acceptat efectuarea de expertize tehnice audio a interceptărilor neomologate sau a dialogurilor trunchiate, fragmentate?
4. De ce nu au folosit tehnica DNA, SRI sau a Poliției și au acceptat ca timp de șase luni să fiu înregistrat ilegal cu tehnică neomologată privată? S-au privatizat instituțiile statului și au uitat să ne anunțe și pe noi? Au externalizat aceste tipuri de activități?
5. De ce se vorbește de “flagrant” când “onestul” lor denunțător a intrat în biroul meu fără să fiu prezent și s-a fotografiat cu 30.000 de lei pe care cu o zi înainte spunea că mi-i returnează din împrumutul infinit mai consistent cu care l-am ajutat?
6. De ce nu au făcut “flagrantul” când era “onestul” lor denunțător prezent?
7. În 2007/2008 am primit donație de la mama mea 1.500.000 de Euro, în urma vânzării unui teren cu aproximativ 4.000.000 de Euro. Nu aveam vreo funcție atunci. Credeți că aveam nevoie de 30.000 de lei, adică aproximativ 7.000 de Euro? Dacă aveam nevoie, îi mai ceream mamei mele!
8. De ce nu au acceptat martorii indicați de mine? De ce au ignorat 40 de martori aduși de ei care au confirmat depozițiile mele, că am dat bani personali împrumut “onestului” Șpan și Clubului ca să își plătească datoriile față de jucători?
9. De ce acum șase luni mi s-a transmis de la “nivele înalte” că ar fi mai bine pentru mine să nu mai candidez?
10. De ce au folosit, după arestarea mea abuzivă, inumană și politică expresia: “vezi că mereu este un pește mai mare ca tine” ? Le reamintesc că eu nu sunt delator! Eu sunt un om corect și cu onoare! Eu nu fac nimănui denunț!
11. De ce au forțat în mod disperat anularea candidaturii mele după ce am fost arestat abuziv?
12. În instanțele civile în care se judecau contestațiile la candidatura mea de ce a asistat și un procuror?

Chiar sunt un pericol pentru voi, băimărenii care sunteți familia mea? Voi cei care m-ați onorat cu votul vostru. Poate aș fi pericol pentru că doresc să facem Baia Mare Capitală Europeană a Culturii în 2021, pentru că vreau să reînviem sportul distrus tot de ei, pentru că vreau să construim cel mai mare parc industrial din Europa de Est, pentru că am proiectat cea mai mare școală profesională din România sau pentru că vreau să avem lângă Baia Mare 30.000 de hectare de parc natural – zonă protejată care să definească orașul Capitala Verde a României? Sau pentru că vreau să integrez și să aduc la civilizație comunitatea romă, să oferim apă mai ieftină și transport gratuit sau pentru că îmi doresc să susținem creșterea natalității, întoarcerea băimărenilor acasă din țară sau din străinătate, motivându-i fiscal și financiar sau… pentru că exist, respir, vă iubesc și chiar putem să realizăm toate aceste deziderate!

Aștept să ne revedem și să ne punem pe treabă! Prea mult ne-au ținut unii în loc.

Cu drag,

Cătălin”

ActualMM

loading...

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.TE-AR MAI PUTEA INTERESA