AcasăEvenimentDE GROAZĂ - O femeie din Poienile de Sub Munte a fost...

DE GROAZĂ – O femeie din Poienile de Sub Munte a fost violată în miez de noapte de un tânăr de 22 ani

DISTRIBUIȚI

Caz șocant la Poienile de Sub Munte. Un bărbat din localitate a alertat poliția că o femeie în vârstă de 56 de ani a fost victima unui viol. Acesta a declarat că victima a fost acostată de o persoană necunoscută și sub amenințări a întreținut relaxii sexuale cu aceasta.

Incidentul s-a petrecut în noapte de duminică. În urma cercetărilor polițiștii au identificat un suspect. Este vorba de Ioan Priala, un tânăr în vârstă de 22 ani din localitate.  Acesta a fost imediat reținut și a fost dus la Judecătoria Vișeu de Sus cu propunere de arestare preventivă. Magistrații au decis ca în următoarele 30 de zile suspectul să stea în spatele gratiilor sub acuzația de viol. El a fost adus în arestul IPJ Maramureș.

ACTUALIZARE 1
Solutia pe scurt: Înch. pen. nr. 165/28.06.2015.În temeiul art. 226 al. 1 C. pr. pen. coroborat cu art. 202 al. 1, 3 şi 4 lit. „e” C. pr. pen., art. 223 al. 2 C. pr. pen., admite propunerea Parchetului de pe lângă Judecătoria Viseu de Sus. Dispune arestarea preventivă a inculpatului P.I., cercetat pentru săvârşirea infracţiunii de viol prev. şi ped. de art. 218 al. 1 C. pen., pe o durată de 30 de zile, de la data de 28 iunie 2015 până la data de 27 iulie 2015, inclusiv. În baza art.275 alin. (3) C. proc. pen., cheltuielile judiciare avansate de stat rămân în sarcina acestuia. Onorariul apărătorului din oficiu, av. Grad Ovidiu, în cuantum de 200 lei, se avansează din fondurile Ministerului Justiţiei. Cu drept de contestaţie în termen de 48 de ore de la pronunţare cu inculpatul, fiind prezent. Pronunţată în camera de consiliu, azi, 28 iunie 2015, ora 22:45.

ACTUALIZARE 2

Conform sătenilor femeia în vârstă de 56 de ani era cu animalele la pășunat. Tânărul a abordat-o rugând-o să îi arate unde are limita de pășunat. Acolo tânărul a sărit pe ea și a violat-o. Femeia nu a fost niciodată căsătorită.

Claudiu Ban, corespondent ActualMM.ro în Maramureșul Istoric

loading...

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.


TE-AR MAI PUTEA INTERESA