AcasăActualitate112DE EVITAT PASUL GUTÂI - Conducătorii de autovehicule cu masa de până...

DE EVITAT PASUL GUTÂI – Conducătorii de autovehicule cu masa de până la 7,5 tone sunt sfătuiți să folosească rute alternative spre Maramureșul Istoric

DISTRIBUIȚI

DE EVITAT PASUL GUTÂI Pe sectorul DN 18 Baia Mare, în Pasul Gutâi, se efectuează lucrări de reabilitare a infrastructurii rutiere.

În acest context, firma care efectuează lucrările de modernizare a obținut de la instituțiile abilitate, aprobările necesare în vederea tăierilor legale a masei lemnoase (arbori amplasați pe marginea drumului național și marcați corespunzător pentru tăiere).

Pentru a asigura buna desfășurare a traficului rutier, circulația vehiculelor se desfășoară semaforizat, în zona Pasului Gutâi.

Prefectul Vasile Moldovan adresează rugămintea și recomandă conducătorilor de autovehicule, cu o masă autorizată de până la 7,5 tone să evite deplasarea spre Maramureșul istoric pe DN 18 și să folosească ca ruta alternativă DJ 184 pe relația Baia Mare – Cavnic – Budești – Ocna Șugatag – Vadu Izei – Sighetu Marmației, respectiv Baia Mare – Cavnic – Budești – Călinești – Ferești – Vadu Izei – Sighetu Marmației și Baia Mare – Cavnic – Bârsana.

Recomandarea se datorează și faptului că ne aflăm în perioada de vacanță, iar pentru a preveni blocarea traficului rutier sau formarea de ambuteiaje, prin aglomerarea autovehiculelor în zona unde se desfășoară lucrări de tăiere a copacilor și de reabilitare a drumului național.

Agenții de poliție rutieră vor sprijini buna desfășurare a traficului rutier pentru autovehiculele menționate mai sus, pe DJ 184.

Instituția Prefectului – Județul Maramureș

loading...

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.TE-AR MAI PUTEA INTERESA