AcasăLifestyleDe ce tot mai multi romani opteaza pentru modele de centrala Viessmann?...

De ce tot mai multi romani opteaza pentru modele de centrala Viessmann? Iata argumentele!

spot_img

DISTRIBUIȚI

In secolul XXI, este normal sa beneficiezi de maxim confort acasa si sa iti petreci fiecare anotimp in conditii de armonie si siguranta. Vestea buna este ca pe piata romaneasca exista multiple variante de sisteme de incalzire care iti permit sa te simti bine, indiferent de vremea de afara.

De exemplu, noile modele de centrala Viessmann sunt recomandate atat de specialistii in domeniu, cat si de numerosi romani care le folosesc deja si care sunt deplin multumiti si recunoscatori pentru decizia de a face o astfel de investitie.

Ce beneficii aduce folosirea unui model de centrala Viessmann?

Echipamentele de ultima generatie produse de Viessmann sunt astfel proiectate incat sa raspunda cerintelor de incalzire si de furnizare a apei calde menajere, indiferent de spatiu. Datorita acestui fapt, ele pot fi folosite cu succes fie intr-un apartament de mici dimensiuni, fie intr-o hala industriala, intr-un spatiu comercial sau o cladire de birouri.

Cele mai performante modele disponibile pe piata in acest moment functioneaza in condensare, cu ardere in triaj, ceea ce le permite sa ofere un randament termic sporit. Eficienta lor este amplificata de arzatoarele radiante Matrix si de schimbatoarele de caldura performante, reprezentand o inovatie proprie, de ultima ora.

Exista o gama ampla de aparate, cu o capacitate diferita, care porneste de la 19 kilowati si ajunge la 150 de kilowati. Exista, de asemenea, modele intermediare de centrala termica, avand capacitati de 25, 26, 49, 60, 80, 99 si 120 de kilowati.

Centrala Viessmann Vitodens 25kW – un model unanim apreciat

Centrala termica in condensatie 100-W B1KF 25 kW este unul dintre echipamentele cumparate cel mai frecvent, datorita gradului ridicat de confort si de satisfactie pe care il asigura. Acest lucru este posibil datorita mai multor caracteristici tehnice inovatoare. Iata care sunt cele mai importante dintre acestea!

• inima centralei Vitodens 100-W este reprezentata de schimbatorul de caldura Inox-Redal, realizat din otel inoxidabil, rezistent la coroziune. In timp ce isi indeplineste sarcina de a converti eficient energia utilizata in caldura, se remarca prin functionare optima pe un interval de timp indelungat;
• arzatorul MatriX, realizat de asemenea din otel inoxidabil, se remarca prin suprafata rezistenta la temperaturi extrem de inalte. In acest fel, sunt asigurate fiabilitate si performanta ridicate;
• controlul complet automat al combustiei Lambda Pro reprezinta o alta inovatie tehnica. Se poate adapta perfect la toate tipurile de gaz si asigura o ardere continua, eficienta si curata.
Astfel, investitiile continue in cercetare si efortul permanent de a gasi noi solutii pentru confortul clientilor asigura numeroase avantaje. Ele sunt remarcate rapid de toti utilizatorii, care – tocmai datorita acestui fapt – continua sa recomande acest model de centrala Viessmann. Iata care sunt principalele beneficii!
• un raport performanta-pret deosebit de atractiv;
• o functionare simpla si eficienta, printr-un display LCD cu afisaj pe 7 segmente si butoane tactile;
• posibilitatea de gestionare prin internet, prin intermediul interfetei WLAN;
• avantajul economisirii spatiului, datorita faptului ca echipamentul poate fi instalat inclusiv in nise mici. Nu este nevoie de spatii libere laterale pentru service, ci toate conexiunile sunt usor accesibile din fata.

In magazinul online QuickShop.ro poti compara avantajele oferite de zeci de modele de centrala Viessmann. In functie de cunostintele astfel dobandite, vei putea face o alegere perfecta pentru confortul si armonia ta si a celor dragi!

loading...

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

TE-AR MAI PUTEA INTERESA