AcasăIT & CDe ce sa alegeti un gps pentru urmarire si monitorizare?

De ce sa alegeti un gps pentru urmarire si monitorizare?

spot_img

DISTRIBUIȚI

GPS tracker de la iUni este liderul pietei globale in urmarirea GPS pentru animale,obiecte sau persoane. GPS tracker ofera locatie in timp real. Intra la iUni.ro si cumpara GPS tracker pentru a avea posibilitatea de a primi actualizari in timp real (2-3 secunde) prin modul LIVE Tracking. Cand urmarirea LIVE nu este necesara, treceti cu usurinta la modul implicit pentru a primi actualizari mai rar si a economisi bateria.

Trackerul GPS Tractive functioneaza la orice distanta (nelimitata)

Trackerul GPS ofera avantajul unui serviciu de urmarire GPS la nivel mondial care functioneaza la orice distanta, datorita unei cartele SIM integrate continuta de fiecare dispozitiv. Cartela SIM se conecteaza automat la o retea celulara locala din zona pentru a transmite date GPS de pe dispozitiv catre computer sau smartphone este ca si cum ati trimite un SMS. Spre deosebire de unele trackere care utilizeaza Bluetooth sau alte semnale radio pentru comunicarea si transmiterea datelor GPS, fiind limitat in raza de actiune, GPS tracker poate functiona la orice distanta. Deci, daca sunteti in vacanta in India si doriti sa va urmariti cainele in Australia, il puteti face fara nicio problema cu GPS-ul pentru localizare.

Trackerul GPS pentru urmarire si monitorizare functioneaza in peste 150 de tari din intreaga lume

Spre deosebire de multe trackere GPS, care functioneaza doar intr-o singura tara, GPS tracker de la iUni va ofera posibilitatea de a utiliza trackerul in peste 150 de tari din intreaga lume, utilizand un abonament PREMIUM. Indiferent cat de departe te afli de casa, GPS tracker de la iUni te va insoti fara probleme in calatoriile tale.

Trackerul GPS T nu are nevoie de un modul master separat

Unele trackere pentru animale de companie includ doua module; unul pentru tine si unul pentru prietenul tau cu patru picioare. Acest sistem functioneaza doar in imediata apropiere a animalului de companie in unele cazuri, comunicarea dintre dispozitive este intrerupta daca distanta dintre ele depaseste 4,8 km. Cu GPS-ul pentru urmarire si monitorizare nu trebuie sa va faceti griji daca cainele fuge. Veti putea vedea in continuare locatia exacta a acesteia in aplicatie.

GPS tracker este un tracker GPS si un monitor de activitate intr-unul

Ultimele editii ale GPS-ului tracker de la iUni au urmarirea activitatii – un mod distractiv si usor de a vedea cat de mult se misca si se odihneste cainele sau pisica in fiecare zi De asemenea, puteti urmari cate calorii au ars, cat de active sunt in comparatie cu alte animale de companie din clasament si puteti verifica starea lor saptamanal sau lunar. Urmarirea activitatii este inclusa in toate planurile de abonament pentru dispozitivele selectate.

Tracker-ul GPS ofera cea mai precisa tehnologie de localizare

In timp ce GPS-ul este, fara indoiala, cea mai fiabila tehnologie de localizare a produselor si serviciilor din intreaga lume, aceasta tehnologie poate fi supusa interferentei GPS: de exemplu, daca va aflati intr-o cladire, precizia locatiei raportate poate scadea. Din acest motiv, GPS-ul tracker de la iUni nu numai ca foloseste GPS, ci si alte tipuri de tehnologii, pentru a va asigura ca primiti intotdeauna cele mai exacte informatii despre miscarile animalului de companie.

GPS-ul a fost special conceput pentru animale de companie

In zilele noastre GPS trackers sunt folositi pentru a urmari orice, de la masini si chei la copii si varstnici. Pretul dispozitivelor de urmarire cu gps nu este acelasi, pretul acestora depinde de modelul pe care vreti sa il cumparati. Aceasta inseamna ca ofera diverse functii, cum ar fi pentru animalele de companie, copii si altele monitorizarea activitatii si un gard virtual pentru a va monitoriza mai bine aniamalul, obiectul sau peroana. Monitorizarea activitatii este disponibila numai pe dispozitivele selectate.

loading...

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

TE-AR MAI PUTEA INTERESA