AcasăActualitatePoliticDE CASCADORII RÂSULUI - Primarul din Cavnic decide ce programe pot urmări...

DE CASCADORII RÂSULUI – Primarul din Cavnic decide ce programe pot urmări locuitorii din oraş

DISTRIBUIȚI

Vladimir Petruţ sau Mihăiţă Ciolpan, primarul din Cavnic, s-a transformat într-un mic dictator. De la sine putere, acesta decide mai nou ce programe pot urmări locuitorii oraşului şi are grijă să scoată (personal sau prin interpuşi) mufa care trebuie pentru a întrerupe emisia atunci când nu îi convine subiectul.

S-a întâmplat în seara zilei de 31 mai, de la ora 23.00 când pe postul de televiziune Maramureş TV a fost invitat Nicolae Bindiu, candidatul liberal pentru funcţia de primar de la Cavnic. Căvnicarii spun că postul de televiziune a mers peste tot în judeţ şi în afara lui, cu excepţia Cavnicului şi spun că este o sabotare certă a candidatului, totul la ordinul lui Petruţ.

„În seara zilei de 31 mai, de la ora 23.00, la Maramureş TV era programată dezbaterea lui Nicolae Bindiu dar pe post a apărut «defecţiune tehnică». S-au dat telefoane şi la Sălaj şi la Baia Mare şi peste tot a mers postul, numai la Cavnic nu”, au precizat surse din Cavnic.

Mai mult, căvnicarii susţin că că Bindiu nu a avut nicio şansă de promovare pe postul local de televiziune deşi legea îi permitea acest lucru şi asta pentru că actualul primar este rudă cu patronul postului.

„Petruţ i-a botezat patronului de la televiziune copilul acum două luni şi i-a interzis acestuia să difuzeze orice emisiune de-a lui Bindiu. Acesta a cerut, potrivit legii, timpi de antenă, a fost înregistrată o emisiune care nu a mai intrat şi atunci când a cerut explicaţii i s-a spus că Petruţ nu-i dă voie să difuzeze”, au mai spus sursele.

Şi-au tot stors creierii căvnicariii să-şi dea seama ce ar fi putut să-l deranjeze în halul acesta pe Petruţ încât să oprească emisia şi i-a lovit revelaţia. La începutul acestei campanii, liberalii au înaintat o adresă primăriei prin care au cerut să li se comunice contractele, valoarea acestora şi executanţii pentru că din bugetul local s-ar fi „tocat” aproximativ 10.000.000 de lei, bani care se regăsesc în realizările din oraş.

„I-a fost frică de întrebările care s-ar fi pus pentru că lipsesc banii. Da, în oraş s-au făcut multe dar din bani de la Consiliul Judţeean nicidecum din bugetul propriu”, au concluzionat sursele.

sursă foto: Facebook

loading...

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.


TE-AR MAI PUTEA INTERESA