AcasăActualitateSocialDE 8 MARTIE – Ultima văduvă de veteran de război din Maramureș...

DE 8 MARTIE – Ultima văduvă de veteran de război din Maramureș a primit un buchet de flori de la președintele Consiliului Județean

spot_img

DISTRIBUIȚI

DE 8 MARTIE  Cu ocazia zilei de 8 Martie, preşedintele Consiliului Judeţean Maramureş, Gabriel Zetea, a felicitat, în numele instituției județene, ultima văduvă de veteran de război din judeţul Maramureş. Cuceu Maria a trecut pragul centenarului, urmând ca, în luna noiembrie să împlinească 101 ani. Cu multă dragoste şi dăruire, familia veghează asupra ei şi îi acordă îngrijirea corespunzătoare, dată fiind starea precară de sănătate și vârsta înaintată a acesteia.

Imobilizată la pat, eroina maramureşeană a primit vizita preşedintelui CJ Maramureș, Gabriel Zetea, care i-a oferit un buchet de flori, în semn de preţuire şi admiraţie pentru demnitatea şi modul de viaţă pe care l-a avut de-a lungul timpului, pentru grija şi puterea de care a dat dovadă trecând peste greutăţile vieţii pentru felul în care a știut, în tot acest timp, să își păstreze familia unită.

De la căpătâiul femeii nu au lipsit, în această zi specială dedicată femeii şi mamelor din întreaga lume, copii şi nepoţii acestei onorabile femei, care s-au declarat emoționați de gestul făcut de reprezentantul executivului Consiliului Județean Maramureș.

Biroul de presă al Consiliului Județean Maramureș

loading...

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

TE-AR MAI PUTEA INTERESA