spot_img
AcasăLifestyleMondenDATORIE - O vedetă de la Protv apelează la darea în plată

DATORIE – O vedetă de la Protv apelează la darea în plată

DISTRIBUIȚI

Controversată lege a dării în plată ajută chiar și vedetele. Unul dintre cei care beneficiază de această hotărâre a aleșilor e un actor foarte cunoscut de la Protv.

Exasperat de datoria care nu i-a scăzut după ani de zile de plată a ratelor, Firicel vrea să predea băncii cheile garsonierei. Nu este o scenă din serial, ci situația reală prin care trece Cuzin Toma, cel care îi da viață simpaticului personaj. Iar șansele de succes sunt mari.

Acesta a postat și pe facebook un mesaj pe baza acestui subiect.
„Este un mesaj de solidaritate, legat de creditele care au devenit o povară pentru oamenii care au luat credite, mai ales în franci elvețieni… Pentru mine personal a devenit un calvar. Nu am nicio sansă să duc pană la final creditul meu. M-am simțit păcălit. N-am știut că înainte de a face un credit va trebui să fac și studii economice. Ne-au păcălit cu cursul valutar, cu clauze, dobânzi ascunse sau umflate. Într-un contract de parteneriat, cred că, la un moment dat, trebuie să piardă ambii parteneri, nu doar unul.”, a spus Firicel, conform Protv.

Acesta își spune toată povestea. „Am luat un credit de peste 40.000 de franci elvețieni, ar fi trebuit să plătesc în jur de 76.000 de franci. După 6 luni, au început să crească ratele și de la 1.000-1.200, am ajuns să plătesc 2.600 de lei. Iar după 9 ani de zile, am ajuns să plătesc în jur de 90.000… nu-mi explic. Am apelat la darea în plată! Și sper să facă mai mulți oameni asta. Mă despart cu greu, pentru că au fost 9 ani în care am investit, mi-am crescut copiii…”, spune actorul care a încheiat totul intr-o notă glumeață. Cum va reacționa banca? „O să mă întrebe: „Băi, ești prost?”, iar eu: „Băi, ești nebun?”. Și așa o să se termine”, a încheiat actorul.

Sursa: dcnews.ro

loading...

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.


TE-AR MAI PUTEA INTERESA