AcasăEvenimentDATE ÎN URMĂRIRE - Două autoturisme furate, identificate de poliţiştii maramureşeni

DATE ÎN URMĂRIRE – Două autoturisme furate, identificate de poliţiştii maramureşeni

spot_img

DISTRIBUIȚI

Două autoturisme care figurau urmărite de autorităţile franceze respectiv de poliţiştii din Dâmboviţa, au fost identificate ieri de poliţiştii maramureşeni. În cauză s-a luat măsura indisponibilizării acestora iar poliţiştii continuă cercetările prin intermediul Biroului Interpol din cadrul C.C.P.I. –I.G.P.R .

În cursul zilei de ieri, 5 mai, poliţişti din cadrul Serviciului de Investigaţii Criminale, au identificat pe raza localităţii Băiţa, un autoturism care figura urmărit
internaţional. În urma schimbului de date şi informaţii obţinute prin intermediul Biroului Interpol din cadrul C.C.P.I. –I.G.P.R. a reieşit că autoturismul figura în baza de date ca fiind urmărit de autorităţile franceze din data de 01 februarie 2015.

În urma celor constatate, autoturismul identificat în posesia unui tânăr de 28 de ani, din Băiţa, a fost indisponibilizat la sediul Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Maramureş în vederea continuării cercetărilor.

Tot ieri, poliţiştii au identificat, pe raza oraşului Baia Sprie, un alt autoturism ce figura urmărit naţional. Bărbatul în posesia căruia a fost găsit autoturismul, băimărean în vârstă de 34 de ani, a declarat că l-a cumpărat de la o persoană domiciliată în Craiova.
Verificările efectuate în bazele de date au relevat că autoturismul figura urmărit de

Inspectoratul de Poliţie al Judeţului Dâmboviţa din data de 24 martie 2016.

Poliţiştii au luat măsura sechestrului autoturismului iar cercetările continuă în vederea clarificării situaţiei juridice a acestuia. (foto arhiva)

loading...

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

TE-AR MAI PUTEA INTERESA