Acasăsinucidere maramuresDARURI CRĂCIUN - Moş Crăciun a sosit la copiii pompierilor militari din...

DARURI CRĂCIUN – Moş Crăciun a sosit la copiii pompierilor militari din Vişeu de Sus. Coconii din Deseşti au colindat la sediul ISU Maramureş

spot_img

DISTRIBUIȚI

Militarii Secţiei de Pompieri Vişeu de Sus au fost ajutoarele lui Moş Crăciun. Săptămâna aceasta, ei au făcut o vizită micuţilor de la “Casa Luminii” din oraş. Cu această ocazie, cei 17 copii au primit daruri cumpărate din donaţiile pompierilor Secţiei. Vizita pompierilor la micuţii de la “Casa Luminii” a devenit deja tradiţională, iar copiii s-au împrietenit cu personalul I.S.U.

Moş Crăciun a ajuns şi la sediul Secţiei de Pompieri Vişeu de Sus, unde a împărţit daruri copiilor cadrelor din oraş şi din Borşa. Moşul a sosit cu o autospecială, cu mare pompă. Bucuroşi, copiii l-au întâmpinat cu un mic program artistic.

Pompierii Detaşamentului Baia Mare au avut şi ei oaspeţi înainte de Crăciun. Săptămâna aceasta, copiii de la Şcoala Generală din Deseşti au fost la colindat la sediul Detaşamentului. Cei mici au fost răsplătiţi, după datină, cu cozonaci şi dulciuri.

Copiii au vizitat apoi unitatea, iar pompierii băimăreni le-au prezentat autospecialele şi echipamentul pe care le folosesc la intervenţii.

Sursa: informaţii şi fotografii Cornel Băbuţ, ISU Maramureş

loading...

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

TE-AR MAI PUTEA INTERESA