AcasăEvenimentDARURI - Acțiunea „Moș Crăciun vine la toți copiii din Baia Mare”...

DARURI – Acțiunea „Moș Crăciun vine la toți copiii din Baia Mare” a ajuns astăzi la peste 430 de micuți

spot_img

DISTRIBUIȚI

Moș Crăciun și-a continuat și astăzi, 16 decembrie, drumul spre a oferi daruri copiilor cuminți. Bătrânelul cu barbă albă i-a făcut fericiți pe micuții de la Grădinița cu Program Prelungit nr. 8, Școala cu clasele I-VIII „Simion Bărnuțiu”, Grădinița „Teddies” și pe cei de la Școala Generală pentru Copii cu Deficiențe nr. 2. În total, 436 de copii din sistemul educațional preșcolar și primar l-au întâmpinat astăzi pe Moșul care le colorează copilăria cu un zâmbet.

Acțiunea „Moș Crăciun vine la toți copiii din Baia Mare” are loc pentru al patrulea an consecutiv și se derulează la inițiativa primarului Cătălin Cherecheș. Astăzi, Moșul darnic a trecut pe la cei mici pentru a le oferi o bucurie. Cei mai mulți dintre ei l-au răsplătit pe bătrânelul cu barbă albă cum au știut ei mai bine și i-au cântat versuri dedicate lui. Bucuria i-a făcut pe copiii să înceapă să șușotească vizavi de caracterul moșului.

mos-16-dec--(1)„Moșul este bun și blând și vine de fiecare dată la mine”, a spus Andreea.

„Moșul cred că va veni și în Noaptea de Crăciun pentru că răsplătește copiii cuminți”, a mai spus Tudor.

mos-16-dec--(3)Printre copiii care au primit astăzi daruri s-a numărat și fiul campioanei HCM Baia Mare, Valentina Ardean-Elisei. Până la finalul acestei săptămâni Moș Crăciun va ajunge la toți copiii din unitățile de învățământ preșcolar și primar din municipiul Baia Mare.

Simona Vasiac

loading...

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

TE-AR MAI PUTEA INTERESA