AcasăActualitate112DARE DE MITĂ - Un poliţist din Câţcău a fost mituit cu...

DARE DE MITĂ – Un poliţist din Câţcău a fost mituit cu 2.000 de lei. Agentul a refuzat banii şi a denunţat fapta

spot_img

DISTRIBUIȚI

DARE DE MITĂ Parchetul de pe lângă Tribunalul Cluj a dispus trimiterea în judecată, în stare de libertate, a inculpatului S.V. pentru săvârşirea infracţiunii de dare de mită.

DARE DE MITĂ Cauza a fost instrumentată de ofițerii Direcției Generale Anticorupție – Serviciul Județean Anticorupție Cluj, delegați de procuror să efectueze acte de procedură penală, conform Dejeanul.

În fapt, în data de 20.05.2016, S.V. a oferit, cu titlu de mită, suma de 2.000 lei unui agent de poliţie din cadrul Postului de poliţie Câțcău pentru ca acesta să nu își îndeplinească atribuțiile de constatare a unei infracțiuni la regimul circulației pe drumurile publice, în condițiile în care S.V. avea suspendat dreptul de a conduce autovehicule pe drumurile publice.

Agentul de poliţie a refuzat propunerile şi a denunțat fapta, S.V. fiind prins în data de 24.05.2016 în flagrant în momentul în care, fiind citat la postul de poliție pentru a fi audiat în calitate de suspect în dosarul penal 533/P/2016 al Parchetului de pe lângă Judecătoria Dej, a remis denunţătorului suma de 2.000 lei, în contextul discuțiilor și promisiunilor anterioare.

sursa

loading...

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

spot_img
spot_img
TE-AR MAI PUTEA INTERESA