AcasăActualitateDAR DIN DAR - Doctor Clima a venit cu bradul, dar l-a...

DAR DIN DAR – Doctor Clima a venit cu bradul, dar l-a adus și pe Moș la Asociația Esperando

spot_img

DISTRIBUIȚI

În preajma sărbătorilor de iarnă, spiritul Crăciunului ne îndeamnă să dăruim celor din jurul nostru puțin din magia specifică sărbătorilor. Oameni cu dare de mână din Baia Mare se transformă în această perioadă în spiridușii Moșului și dăruiesc zâmbete, contribuind la bucuria semenilor lor. La Asociația Esperando din Baia Mare vineri, 9 decembrie a fost agitație mare. 

Obișnuit să ia în fiecare an, în luna decembrie, foarte în serios rolul ajutorului lui Moș Crăciun, administratorul firmei Doctor Clima din Baia Mare a venit la sediul asociației cu un brad care a fost primit cu aplauze și mare bucurie de către copiii și tinerii care beneficiază de serviciile de aici. Mai mult, Doctor Clima s-a asigurat că Moșul nu se va rătăci pe străzile încă înzăpezite din Baia Mare, astfel că l-a ajutat să ajungă la Asociația Esperando.

„În fiecare an facem acest gest de caritate pentru copii. Să dea Dumnezeu să avem sănătate cu toții, și noi, și copiii noștri. Sărbători fericite tuturor”, a spus Arpad Halasz, administratorul societății Doctor Clima Baia Mare.

Prin astfel de daruri oferite din suflet, Crăciunul copiilor de la Asociația Esperando este mai luminos și mai fericit. Iar bucuria de pe chipul lor, zâmbetele sincere și mulțumirea, sunt cele mai frumoase daruri pentru cei care nu uită să le fie aproape semenilor.

„Doctor Clima a dorit și în acest an să fie cel ce ne aduce bradul la împodobit la Centrul de Recuperare Esperando. Și n-a venit singur! L-a adus și pe Moș! Deliciul copiilor (de orice vârstă…)! Atât darurile, cât și împodobitul bradului. Pentru mulți, e singurul loc unde pot pune și ei globuri și beteală pe brad… Mulțumim din nou, Doctor Clima!”, spun reprezentanții Asociației.

ActualMM

loading...

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.
TE-AR MAI PUTEA INTERESA