spot_img
AcasăEvenimentSportDans Sportiv. Un an foarte bun pentru Prodance 2000 Baia Mare

Dans Sportiv. Un an foarte bun pentru Prodance 2000 Baia Mare

DISTRIBUIȚI

Anul 2012 este cel în care s-au stabilit noi recorduri la toate capitolele, cu adevărat un an de referințã din istoria clubului. Trei titluri de campioni la Campionatul Național al României și Campionatul Național de Clase E. D. C. Douã titluri de vicecampioni la Campionatul Național de 8 dansuri și Campionatul Național de Clase E. D. C.

Cinci perechi finaliste la Campionatul Naþional al României și Campionatul Național de Clase E. D. C. Trei perechi semifinaliste la Campionatul Național al României. Participarea la 26 de competiții naționale și internaþionale, în marile orașe ale Europei, precum Stuttgart – Germania, Bratislava – Slovacia, Brno, Ostrava – Cehia, Viena – Austria, Kistelek – Ungaria, Ujgorod – Ucraina și Maribor- Slovenia, cucerind mai multe medalii.
În orașele din Romania, care au organizat diferite competiții precum Sibiu, București, Oradea, Cluj, Constanța, Alba Iulia, Reghin, Arad, Timișoara, dansatorii bãimãreni au reușit calificarea în 150 de finale, câștigând 80 de medalii, 22 de de aur, 30 de argint și 28 de bronz.
Pentru a sãrbãtori încheierea unui an în care s-au obținut rezultate deosebite, Clubul de dans sportiv Prodance 2000, organizeaza joi, 20 decembrie, cea de a VI-a ediție a Galei Prodance. În cadrul galei vor fi premiați sportivii pentru rezultatele obținute în decursul anului.
Horia Crișan

Loading...
loading...

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.
TE-AR MAI PUTEA INTERESA