AcasăActualitateSocialDANS SPORTIV – Sportivii de la Rivulus Dance Baia Mare, pe podium....

DANS SPORTIV – Sportivii de la Rivulus Dance Baia Mare, pe podium. Rezultate remarcabile obținute de aceștia la concursurile naționale și internaționale

spot_img

DISTRIBUIȚI

DANS SPORTIV  Zilele 17, 18, 19 noiembrie au fost extraordinare pentru clubul nostru Rivulus Dance. 6 dintre copiii Școlii noastre au participat la 2 concursuri, unul național – Napoca Dance Festival și unul internațional – Bucharest Dance Festival.

La Napoca Dance Festival au participat la dans sportiv secțiunea precompetițional 3 dansuri Zoicas Cristian și Ember Alexandra unde au obținut un frumos și binemeritat loc 2, loc ce i-a propulsat în urmatoarea categorie Hobby. Felicitări perechii participante la acest concurs pentru rezultatul obținut, pentru încrederea ce o au în ei cu fiecare concurs și pentru munca asiduă depusă la fiecare antrenament. Sunt sportivi deosebiți, talentați și perseverenți ce merită din plin acest rezultat.

La Bucharest Dance Festival au participat la balet clasic Bozga Miruna și contemporan/modern Olăhuț Alexandra, Viman Ariana, Pădurean Georgia și Bozga Miruna. Deși au fost la primul lor concurs, acesta fiind unul internațional, concurs unde au participat peste 600 de dansatori din toată țara și din străinătate (Bulgaria, Franța, Israel, Moldova, Canada etc.), iar arbitrii doar din străinătate, datorită muncii depuse, rezultatele nu s-au lăsat așteptate. Bravo fetelor pentru curajul de care ați dat dovadă concurând cu cele mai bune școli de balet din țară și din străinătate, pentru munca și perseverența demonstrată la antrenamente.

Anul următor competițional va fi unul încărcat atât pe ramura de dans sportiv cât și pe cea de balet și gimnastică. Dorim să ne prezentăm la competițiile următoare naționale și internaționale cu cel puțin 50 de sportivi pe care îi vom pregăti intens.

Felicitări sportivilor pentru rezultatele obținute și mult succes la toate concursurile de acum înainte! Mulțumim părinților pentru toată încrederea acordată și pentru susținerea copiilor!

Informații furnizate de Rivulus Dance Baia Mare

loading...

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

spot_img
spot_img
TE-AR MAI PUTEA INTERESA