AcasăEvenimentSportDANS SPORTIV - Rezultate bune pentru GalacticDance la ,,Cupa Cetății Alba Iulia"

DANS SPORTIV – Rezultate bune pentru GalacticDance la ,,Cupa Cetății Alba Iulia”

spot_img

DISTRIBUIȚI

În data de 19 martie, Alba Iulia a fost capitala dansului sportiv din Transilvania. Concursul organizat de clubul de dans sportiv Top Dance 2007 Teiuș, a adunat la start peste 180 de perechi de la cluburile de profil din țară. Concursul a găzduit atât competiții adresate sportivilor începători( concursuri de debutanți sau precompetiționali), cât și competiții destinate sportivilor mai avansați și anume categorii de OPEN BASIC.

Brigada care a arbitrat a fost formată din 21 de arbitri din Timișoara, Alba Iulia, Târgu Mureș, Iași, Baia Sprie, Oradea, Cluj și Sibiu.

dans 2Clubul de dans sportiv Galactic Dance a participat la această competiție cu trei perechi, obținând trei clasări pe podium și patru clasări în finală:

Burjan Mihai-Waltner Brianna au ocupat locul 5 în finala clasei E 16-34 secțiunea Latino Americane și locul 7 la aceeași categorie, secțiunea Standard

Sportiva Săsăran Iulia a obținut la categoria SOLO FETE 8-9 ani, locul 3 , lăsând în urma sa 30 de alte concurente din toate colțurile țării.

La cea mai avansată categorie din acest concurs, sportivii clubului, Lazea Alex și Valu Kriszta s-au calificat în finalele concursului de OPEN BASIC atât Standard, cât și Latino , obținând la ambele categorii medalia de bronz.
”A fost o performanță deosebită pentru clubul băimărean Galactic Dance care reușește să se întoarcă mereu la Baia Mare cu rezultate frumoase, indiferent unde se desfășoară competiția.

Sportivii băimăreni se pregătesc pentru următoarele concursuri ce vor avea loc în Cluj, Timișoara și Baia Sprie, dar pregătesc și ceva frumos pentru publicul băimărean cu ocazia Zilei Mondiale a Dansului”, spun Mădălina Mare și George Pop, antrenori GalacticDance, într-un comunicat de presă.

loading...

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

TE-AR MAI PUTEA INTERESA