AcasăMARAMURESUL ISTORICSe face rocada? Daniel Morar, delegat de Kovesi să preia atribuțiile procuror...

Se face rocada? Daniel Morar, delegat de Kovesi să preia atribuțiile procuror general!

DISTRIBUIȚI

Procurorul general al României, Codruţa Kovesi, l-a delegat pe şeful Direcţiei Naţionale Anticorupţie, Daniel Morar, în funcţia de prim-adjunct al procurorului general, pentru şase luni. Kovesi a declarat că a luat această decizie, întrucât Daniel Morar are cea mai mare vechime la conducerea unei instituţii, colaborează cu instituţiile europene, participând la evaluăril în cadrul MCV, are experineţa necesară pentru a asigura măsurile de continuitate şi stabilitate în ce priveşte activitatea Ministerului Public.
Codruţa Kovesi a precizat că începând de luni a încetat delegarea lui Marius Iacob în funcţia de prim-adjunct al procurorului general, iar în locul acestuia a fost propus Daniel Morar, care a acceptat delegarea pe această funcţie. Începând de mâine, Morar va prelua atribuțiile funcției de procuror general al României, mandatul Codruței Kovesi încheindu-se la 1 octombrie.
Conducerea DNA va fi preluată de unul dintre adjuncţii procurorului şef Daniel Morar.
Tot de luni au încetat delegările pe funcţii ale consilierilor personali ai procurorului general al României, Dana Tiţian şi Marius Bulancea, precum şi a şefului Secţiei de urmărire penală şi criminalistică din Parchetul Înaltei Curţi de Casaţie şi Justiţie, Valentin Şelaru, la solicitarea lor.

loading...

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.TE-AR MAI PUTEA INTERESA