AcasăActualitate112CUTREMURĂTOR - Un bărbat și-a ucis tatăl cu toporul. Beat fiind, a...

CUTREMURĂTOR – Un bărbat și-a ucis tatăl cu toporul. Beat fiind, a ascuns cadavrul în beci

spot_img

DISTRIBUIȚI

CUTREMURĂTOR Un bărbat și-a ucis tatăl cu toporul, după ce s-a îmbătat. Cazul cutremurător s-a petrecut într-o localitate din județul Cluj.

CUTREMURĂTOR Individul a ascuns trupul fără viață în beci aproape două zile, iar mai apoi a anunțat crima la Poliție. Judecătorii l-au plasat în arest preventiv pentru 30 de zile.

Întâmplarea șocantă a avut loc în comuna Panticeu. Din spusele vecinilor, pensionarul, în vârstă de 78 de ani, ar fi vrut să vândă porcul pe care-l tăiase în bătătură împreună cu fiul său.

Beat fiind, bărbatul, în vârstă de 53 de ani, și-a ieșit din fire și l-a năpustit asupra propriului tată. Lipsit de apărare, bătrânul a încasat zeci de lovituri și a avut parte de-o moarte fulgerătoare, după ce a fost lovit cu toporul.

Ca nimeni să nu afle despre crimă, individul a ascuns, sâmbătă, trupul fără viață în beci. Două zile mai târziu, a fost cuprins de remușcări și a sunat la Poliție.

Bărbatul, în vârstă de 53 de ani, a fost imediat reținut, sub acuzația de omor. Inițial le-a spus anchetatorilor că sângele de pe topor provenea de la porcul pe care-l tăiase. Mai apoi, și-a recunoscut fapta.

Magistrații Judecătoriei Cluj au decis ca el să fie arestat penru 30 de zile. Pentru fapta sa, bărbatul ar putea sta până la 25 de ani după gratii.

citeşte şi ACCIDENT GRAV ÎN CLUJ – Două persoane din Răscruci au murit. Șoferul care a produs accidentul nu avea permis de conducere

Între timp, bătrânul va fi îngropat din mila localnicilor pentru că victima nu mai are alte rude în afară de fiul care l-a ucis.

sursa

 

loading...

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

TE-AR MAI PUTEA INTERESA