AcasăEvenimentCUTREMURATOR - Povestea Paulei, prima dragoste care s-a transformat intr-un coşmar (VIDEO)

CUTREMURATOR – Povestea Paulei, prima dragoste care s-a transformat intr-un coşmar (VIDEO)

DISTRIBUIȚI

Paula, adolescenta de nici 17 ani, elevă eminentă la Liceul de Arte, a fost ucisă de fostul ei iubit! Tânărul, de o seamă cu ea, a recunoscut crima. A ucis-o cu mâinile goale,pentru că nu suporta gândul că fata nu îl mai doreşte. Ultimele ei săptămâni de viaţă au fost un chin, povestesc părinţii. Era urmărită, ameninţată şi chiar lovită de el.
A crezut că iubirea îi oferă drept de viaţă şi de moarte asupra ei. În ultimele zile, în ultimele săptămâni de viaţă, Paula a ascuns părinţilor ce trăia. Prima dragoste se transformase într-un coşmar!
Ea a încercat să-l protejeze pe Edi. Dar el i-a urmărit fiecare mişcare. În ultima ei fotografie, cu prietena care o invitase la patinoar, Paula nu zâmbea.
Se vede şi pe imaginile de pe camera de supraveghere. Se grăbea. O sunase Edi. La nici 100 de metri de acea trecere de pietoni, îl întâlnea pe el. Omul care i-a tăiat respiraţia. A ucis-o cu mainile goale, pentru simplul motiv ca nu-l mai dorea.

I-a luat viata dupa o noapte de petrecere si poate chiar substante interzise povestesc parintii Paulei, tanara artista pasionata de flaut.
Edi, tânărul de 17 ani care juca şi la o echipă de fotbal locală, a fost internat la un centru psihiatric. Înainte de a începe judecata, anchatetorii vor să se asigură că a avut discernământ!

Paula va fi condusa pe ultimul drum marti de la ora 13,00 de o intreaga comunitate.

Sursa text si video – Observator 19 – Antena1.ro.

CITESTE AICI STIREA PUBLICATA LA AFLAREA VESTII.

VEZI AICI IMAGINILE SUPRINSE DE CAMERELE DE SUPRAVEGHERE.

loading...

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.TE-AR MAI PUTEA INTERESA