Acasă News Alert CUTREMURĂTOR: "M-au amenințat cu moartea, m-au închis săptămâni întregi, mi-au înscenat un...

CUTREMURĂTOR: “M-au amenințat cu moartea, m-au închis săptămâni întregi, mi-au înscenat un dosar odios și mincinos”, dezvăluie Cătălin Cherecheș în cea mai recentă scrisoare adresată băimărenilor

DISTRIBUIȚI

O nouă scrisoare a lui Cătălin Cherecheș pentru băimăreni a fost publicată de echipa sa pe pagina lui oficială de pe rețeaua de socializare Facebook.

Primarul Cătălin Cherecheș le cere băimărenilor să nu lase orașul pe mâna celor care vor să îl distrugă, dar face și dezvăluiri cutremurătoare. Vă redăm mai jos, integral, conținutul scrisorii:

“Scrisoarea 14, din 24 mai 2016:

Nu lăsați orașul pe mâna celor care vor să-l distrugă!

Scriu aceste rânduri după ce instanța de la Baia Mare a spus că arestul preventiv trebuie să fie casa mea și universul meu. Ce e complicat într-o situație precum cea în care și eu mă aflu este că nu mai suntem considerați oameni, ființe, ci niște simple cifre înscrise pe o copertă de dosar.

Sunt un om nevinovat!
Sunt un om care a cerut testul cu detectorul de minciuni și s-a respins! Sunt un om care a cerut confruntarea cu denunțătorul și, la fel, s-a respins! Sunt un om care a vrut să își demonstreze nevinovăția și i s-a interzis. Dar asta nu înseamnă că nu rămân om!

Nu pentru mine mă doare această nedreptate, ci pentru oraș și pentru mama mea. De “dragul” execuției mele nu a contat orașul, nu a contat că vor distruge tot ce poate da viitor băimărenilor. Important pentru ei a fost și este ca eu să nu mai fiu la primărie. M-au amenințat cu moartea, m-au închis săptămâni întregi, mi-au înscenat un dosar odios și mincinos. Nu plec capul jos! De dragul vostru și al mamei mele, nu cedez! Știu că pentru ei cel mai simplu ar fi să clachez, să renunț la candidatură. Nu am să le dau satisfacția asta. Voi lupta pentru libertatea și dreptatea mea! Știu că sunt judecători care nu stau în genunchi, știu că sunt judecători care rezonează la dreptate și adevăr.

Nu toți suntem fricoși și nu toți ne vindem demnitatea și onoarea. Eu sigur nu o voi face! Acum mă întorc la Cluj pe un drum al speranței, presărat cu multă credință în Cel de Sus. Urmează etapa unei noi instanțe care va decide soarta mea. Până atunci vă rog pe toți să fiți tari și să nu lăsați orașul pe mâna celor care vor să îl distrugă! Cine sunt ei? Îi știți pe unii… Se vor primari liberali, ba socialiști, ba populari, ba macoveiști. Ei știu că nu pot, dar vor încerca să vă fure votul pentru Consiliul Local și Consiliul Județean pentru a putea avea majoritatea și, ținându-mă pe mine închis, să își pună dintre ei viceprimari ca să își subordoneze orașul. Nu-i lăsați să distrugă Baia Mare!

Am făcut cu tot dragul bine oamenilor. Nu am crezut niciodată că binele făcut îmi va fi rău vreodată… Am încredere că binele va triumfa, într-un final.

Vă mulțumesc să sunteți alături de mine,

Cătălin”.

ActualMM

Loading...
loading...

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.


TE-AR MAI PUTEA INTERESA