spot_img
AcasăEvenimentCUTREMUR PUTERNIC - Seism de 5,4 pe scara Richter în România, miercuri...

CUTREMUR PUTERNIC – Seism de 5,4 pe scara Richter în România, miercuri dimineață

DISTRIBUIȚI

CUTREMUR PUTERNIC Un cutremur puternic s-a produs miercuri dimineață, în jurul orei 01:20, în România. A fost resimțit și în Capitală. 

CUTREMUR PUTERNIC Cutremurul, cu epicentrul în apropiere de localitatea Nereju, Vrancea, a avut magnitudinea de 5,4 pe scara Richter și s-a produs la 97 de kilometri adâncime, la ora 01:20:55, potrivit Institutului Național pentru Fizica Pământului (INFP), scrie Realitatea.

Conform European-Mediterranean Seismological Centre, seismul ar fi avut o magnitudine de 5,3 pe scara Richter și ar fi avut loc la o adâncime de 100 de kilometri.

Totodată, potrivit United States Geological Survey, cutremurul din Vrancea ar fi avut magnitudinea de 5,6 pe Richter și s-ar fi produs la 81 de kilometri adâncime.

Seismul de miercuri dimineață a fost resimțit în mai multe orașe, printre care Brașov, Iași, Drobeta Turnu Severin și București.

Ultimul cutremur puternic din România a avut loc loc în luna septembrie a acestui an, tot în zona seismică Vrancea, și a avut o magnitudine de 5,3 pe scara Richter.

 

sursa

Loading...
loading...

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.
TE-AR MAI PUTEA INTERESA