AcasăEvenimentCurtuiuşu Mare: Scandal - Satenii din Fericea acuza un localnic ca a...

Curtuiuşu Mare: Scandal – Satenii din Fericea acuza un localnic ca a arunca in drum molozul dintr-o casa demolata (VIDEO)

DISTRIBUIȚI

Scandal in Curtuiuşu Mare. O ulita a satului care face legatura spre catunul FERICEA a fost pur si simplu acoperita de namol iar masinile au ramas impotmolite. Oamenii s-au revoltat pe unul dintre consatenii lor care ar fi aruncat molozul din demolarea peritilor unei case direct in strada.

Namol de 20-30 cm pe drumul comunal Curtuiusu Mare – Fericea. Satenii din micutul catun s-au revoltat astazi, acuzandu-l pe barbat ca a aruncat in drum molozul care a rezultat din demolarea unei case batranesti. Ploaia a transformat totul intr-o adevarat mlastina.
“De trei zile i-au rugat pe domnii cand o inceput aici cu demolarile sa nu mai puna pamantul aici in drum din demolari din casa. E pamant din demolarea casei de lemn.

O fost aici si un echipaj de politiei si le-am spus, va rog frumos sa mergeti sa le spuneti sa nu mai puna pamant in drum pentru ca daca mai ploua noi nu mai putem trece catre Fericea ca inchideti drumul definitiv. Nu mai avem cale de acces domnul de aici sustine ca drumul este pe proprietatea lui si ca o fost pe dincolo de vale, acuma domnul primar si domnul viceprimar sa vina sa resolve problema cu domnul care zice ca e proprietar pe teren aicea” a spus Mircea Andreican, localnic din Fericea. „Nu putem trece efectiv pentru ca masina s-a stricat, s-a spart baia de ulei si toate is blocate. Venim de lucru si stam aici flamanzi. Avem copii si nu putem merge. Domnul de vis-à-vis o luat pamantul si l-o tipat in drum” a povestit un localnic
Oamenii sustin ca pana si ambulantele abia reusesc sa treaca prin noroi pentru a putea ajunge in Fericea. Cel care ar fi aruncat molozul in drum nu a dorit sa comenteze situatia creata astazi pe drumul comunal Curtuiusu Mare – Fericea.

loading...

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.


TE-AR MAI PUTEA INTERESA