AcasăEvenimentSportCURTEA DE APEL A DECIS –Gigi Becali a pierdut procesul cu armata....

CURTEA DE APEL A DECIS –Gigi Becali a pierdut procesul cu armata. Echipa acestuia nu se va mai putea numi Steaua

spot_img

DISTRIBUIȚI

CURTEA DE APEL A DECIS  Echipa lui Gigi Becali a pierdut procesul cu cei de la Clubul Sportiv al Armatei Steaua și nu mai poate purta numele campioanei Europei din 1986. Sentința nu este definitivă și poate fi atacată de părți la Înalta Curte de Casație și Justiție.

După ce au pierdut litigiul pentru marca Steaua, în decembrie 2014, oamenii lui Becali au continuat să poate acest nume profitând de faptul că firma care administrează echipa se numește SC FC Steaua București SA.

Cei de la Clubul Sportiv al Armatei au inițiat un nou proces, prin care au solicitat schimbarea denumirii la Registrul Comerțului, pentru ca echipa să nu mai poată folosi aceasta denumire.

După o înfrângere în prima instanță, la Tribunalul București, militarii au avut câstig de cauză la apelul judecat de Curtea de Apel București, anunța DolceSport. Au fost cinci amânări consecutive în acest proces, însa, până la urmă, a venit și sentința.

În aceste condiții, la meciul următor al echipei lui Becali, cel de joi cu Dinamo, în Cupa Ligii, formația ar urma să adopte o nouă denumire, revenind probabil la „clasicul” FCSB.

De menționat că această sentință a Curții de Apel vine la câteva zile după ce Clubul Sportiv al Armatei a anunțat oficial că va reînființa echipa de seniori, pe care o va înscrie în Liga 4 din sezonul următor.

 

Sursă

loading...

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

TE-AR MAI PUTEA INTERESA