Acasă modele CURTEA DE APEL CLUJ – Replici usturătoare. Un judecător i-a făcut pe...

CURTEA DE APEL CLUJ – Replici usturătoare. Un judecător i-a făcut pe colegii lui „psihopați mitomani și incompetenți”

DISTRIBUIȚI

Mai mulți judecători de la CURTEA DE APEL CLUJ au fost catalogați de către un coleg de al lor drept „psihopați mitomani”. Deși pare greu de crezut, un judecător de la Curtea de Apel Cluj, care în trecut a fost exclus din magistratură pentru comportament neadecvat, a scris pe un grup de juriști de pe Facebook, cu peste 8.000 de membri, următoarea replică unui alt judecător din Mureș: „Sună foarte frumos, înălțător și a gol. Dacă ar fi la voi psihopații mitomani și incompetenți de la CA Cluj, ai vedea că regulile generale nu se aplică.” CA Cluj este prescurtarea de la Curtea de Apel Cluj.


Totul a pornit de la un comentariu răutăcios postat de judecătorul Sergiu Leon Rus (foto) la un articol de pe Clujust.ro, postat pe grupul OMNILEGAL de către judecătoarea Andrea Chiș. La comentariul judecătorului Rus, a răspuns judecărorul Valentin Buliga de la Tribunalul Mureș. Redăm mai jos șirul comentariilor:

Sergiu-Leon Rus: Eu unul mă îndoiesc de sinceritatea spuselor tale. În general

Valentin Buliga: Iubirea și ura le percep ca trăiri ale aceluiași sentiment – acela al pasiunii în conjuncție cu un seamăn, toți sau măcar o parte dintre ei. Ceea ce le așază în antiteză e credința/ fide, fie bona, fie mala. Or, ca jurist, bona fide socotesc că ar trebui să ne fie reazem peren, stâlpul așezământului ocrotitor, sinceritatea fiind expresia firească. Disprețul, pe de altă parte, vine din iubirea de sine ce stârpește pasiunea ori o inhibă, trimițând-o în derizoriu. Alegerea – liberul arbitru – e la îndemâna fiecăruia, însă, ca jurist, opțiunile îmi sunt limitate la bona fide. E doar o părere

Sergiu-Leon Rus: Sună foarte frumos, înălțător și a gol. Dacă ar fi la voi psihopații mitomani și incompetenți de la CA Cluj, ai vedea că reguile generale nu se aplică.

Valentin Buliga: Sergiu-Leon, eu te socotesc deasupra mărunţişurilor cotidiene tocmai în virtutea calităţilor tale incontestabile. Păcat că, se pare, nu vrei să-mi împărtăşeşti perspectiva.

După o perioadă, judecătorul Sergiu Rus și-a șters comentariul, probabil realizând gravitatea lui. Însă afirmația a stat pe grup cel puțin 8 ore, după cum se vede în captura de mai jos, realizată astăzi, 26 octombrie, în jurul orei 16. Amintim decizia prin care un bărbat din Arad a fost obligat de instanță să plătească prejudiciu de 5.000 de lei finei lui, despre care a scris pe Facebook că ”este o curvă dovedită”, chiar dacă și-a șters postarea dupâ câteva minute.

Mai multe, AICI.

Sursă foto.

Loading...
loading...

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.


TE-AR MAI PUTEA INTERESA