AcasăActualitateSocialCursul “Starea interioara si Succesul personal” vine la Baia Mare

Cursul “Starea interioara si Succesul personal” vine la Baia Mare

DISTRIBUIȚI

Clubul de afaceri Maramures Business Club organizeaza joi, 3 Octombrie, cursul de dezvoltare personala “Starea interioara si Succesul personal” ce va fi sustinut de Cristina Varo, coach si trainer in relatii interumane si colaborator al Institutului Kutschera din Austria. Evenimentul va loc in cadrul hotelului Diafan din Baia Mare, si va incepe de la ora 18 cu o sesiune de business networking la care vor participa toti cei prezenti.

In cadrul cursului de dezvoltare personala, trainerul si coach-ul Cristina Varo va analiza legaturile dintre starea interioara a oamenilor si succesul pe care acestia il au. Totodata, va evidentia motivele pentru care unii oameni reusesc, cu usurinta, sa obtina ce isi doresc, in timp ce altii raman blocati, „indragostiti” de probleme lor.

In cadrul evenimentului, participantii vor avea ocazia de a-si valida propriile idei si proiecte si de a primi feedback direct din partea celorlalti participanti, de a-si dezvolta reteaua personala de contacte profesionale si de a beneficia de mentorat in lansarea unei afaceri.

Toti cei interesati se pot inscrie si pot afla mai multe detalii despre eveniment pe site-ul clubului www.MaramuresBusinessClub.ro.

Partenerul oficial al evenimentului este Hotel Diafan, sustinator al dezvoltarii spiritului antreprenorial in Maramures.

Organizatorul evenimentului, Maramures Business Club, este un club de afaceri din Baia Mare, care are ca obiective dezvoltarea spiritului antreprenorial si dinamizarea mediului de afaceri din oras. Clubul organizeaza lunar evenimente informale pentru oamenii de afaceri baimareni, cu focus pe business networking, workshopuri si mentorat in antreprenoriat.

loading...

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.


TE-AR MAI PUTEA INTERESA