Acasă Actualitate 112 CURSĂ CU FINAL DEZASTRUOS – Un șofer a ajuns cu BMW-ul într-o...

CURSĂ CU FINAL DEZASTRUOS – Un șofer a ajuns cu BMW-ul într-o casă după ce a pierdut controlul volanului în timpul unei întreceri cu mașini

DISTRIBUIȚI

CURSĂ CU FINAL DEZASTRUOS  Doi tineri din Buzău au fost implicaţi, sâmbătă noaptea, într-un accident rutier mai puţin obişnuit. Soferul de 24 de ani şi pasagerul de 26 de ani, ambii dintr-un cartier rău famat din municipiu, au vazut moartea cu ochii după ce au zburat la propriu cu un BMW chiar într-o casă de la marginea unei intersecţii. Maşina condusă cu viteză excesivă s-a facut zob după ce a dărâmat un perete de beton, scrie Adevărul.ro.

Proprietari au fost trezţi din somn la ora 4 dimineaţa de o bubuitură asurzitoare care le-a zdruncinat casa din temelie. Când s-au dezmeticit oamenii au realizat că un şofer inconştient a provocat un accident rutier care se putea solda cu o tragedie.

Doar un mare noroc a făcut ca cel de-al doilea perete al casei să nu se dărâme peste proprietari. Zona este folosită adesea ca pistă de întreceri ilegale pe timpul nopţii iar cei care au acordat primul ajutor victimelor au povestit că mai multe maşini puternice au dat târcoale imediat după accident, semn că şoferul s-a întrecut la o liniuţă după care a pierdut controlul maşinii într-un viraj mai strâns.

Cei doi tineri care se aflau în maşină au fost transportaţi la spitalul judeţean din Buzău însă în mod miraculos rănile suferite în urma impactului teribil nu au fost grave. Poliţia a deschis un dosar penal pentru conducere imprudentă şi distrugere din culpă.

Sursă info și foto.

Loading...
loading...

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.


TE-AR MAI PUTEA INTERESA