AcasăActualitateCURS DE MANAGER ORGANIZAT DE LIGA STUDENȚILOR DIN MARAMUREȘ - Studentul, managerul...

CURS DE MANAGER ORGANIZAT DE LIGA STUDENȚILOR DIN MARAMUREȘ – Studentul, managerul de mâine este un proiect gratuit, acreditat de ANC. Vezi detalii

DISTRIBUIȚI

CURS DE MANAGER ORGANIZAT DE LIGA STUDENȚILOR Liga Studenților ”Pintea Viteazul” organizează în perioada 22 – 29 noiembrie 2017 cursul de manager de proiect din cadrul proiectului „STUDENTUL, MANAGERUL DE MÂINE”. Aceste curs este organizat cu sprijinul financiar al Consiliului Județean Maramureș. Prima întâlnire are loc în sala L18 la Facultatea de Inginerie a Centrului Universitar Nord din Baia Mare, str. Victor Babeș, nr.62A.

 

Cursul de manager de proiect este gratuit și acreditat ANC – Autoritatea Națională pentru Calificări. Acesta se adresează masteranzilor și studenților din an terminal (cei din an terminal își vor putea susține examenul doar după susținerea examenului de licență). Cursul este un context în care să înveți despre importanța și coordonarea proiectelor. Este unul dintre cursurile dedicate viitorilor manageri de proiecte oferite gratuit.

„Vei avea ocazia să înveți de la specialiști din domeniu și să-ți descoperi sau să-ți dezvolți aptitudinile de manager de proiect, respectiv de coordonare și organizare. Numărul locurilor pentru acest curs este limitat. Selecția se va face pe baza motivației tale, așa că nu sta pe gânduri și completează acest formular: https://goo.gl/forms/58AoAz0syKViietS2  pe care îl găsiți pe site-ul organizației (www.lspv.ro)”, arată organizatorii.
LSPV a ales educația non-formală ca instrument educativ deoarece consideră că oferă un set de experiențe sociale necesare, utile pentru fiecare participant complementarizând celelalte forme de educație.

Activitățile non-formale prevăzute în cadrul proiectului „Studentul, managerul de mâine” vor determina o creștere a gradului de interes al tinerilor în ceea ce privește educația prin metode non-formale. Mai mult, tinerii urmând să beneficieze și de alte informații pertinente decât oferite de mediul instituțional (școală, universitate), de cunoștințe practice care îi vor racorda mai bine la piața muncii și la exigențele mediului privat.

Informații furnizate de către Liga Studenților ”Pintea Viteazul”

Citește și: http://2.actualmm.ro/actiune-vital-montarea-contoarelor-cu-citire-la-distanta-continua-in-20-24-noiembrie-in-satu-nou-de-jos/

Recomandarea editorului: http://2.actualmm.ro/sarbatori-de-iarna-baia-mare-targ-de-craciun-concerte-si-alte-activitati-de-divertisment-sunt-pregatite-de-municipalitate-pentru-baimareni/

loading...

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.


TE-AR MAI PUTEA INTERESA