spot_img
AcasăActualitateCURĂȚENIE LA ALT NIVEL - Adio măturat cu nuiele în Baia Mare,...

CURĂȚENIE LA ALT NIVEL – Adio măturat cu nuiele în Baia Mare, salubrizarea stradală se va face cu spălare cu presiune (VIDEO)

DISTRIBUIȚI

CURĂȚENIE LA ALT NIVEL  Primarul Municipiului Baia Mare și-a manifestat adesea nemulțumirea cu privire la modul în care societatea Drusal gestionează salubrizarea stradală în orașul nostru. Recent, Cătălin Cherecheș a anunțat că administrația publică renunță la serviciile societății Drusal, activitatea urmând să fie preluată de Seerviciul Public Ambient Urban pentru moment. Urmează să fie înființatp firma publică de salurbizare a municipiului, Baia Mare Activ. S-a dat deja startul pentru angajări la Serviciul Public Ambient Urban, iar activitatea de salubrizare a debutat curând.

Dacă ne enervam adesea că suntem nevoiți să trecem prin nori de praf atunci când se făcea curat pe străzile din oraș, mulți muncitori fiind trimiși la lucru cu mătura de nuiele, acum primim o veste bună. Salubrizarea nu se va mai face cu mătura ci cu… dampful (cum se spune în limbaj colocvial, un aparat de curățat cu presiune mai exact).

Scurt şi la obiect despre cum se va desfășura de acum salubrizarea stradală: hotărât și eficient, în regie proprie. Pregătim activitatea de salubrizare stradală fără societatea Drusal. Una e să dai cu mătura, mutând mizeria dintr-o parte în alta, cu nori de praf, așa cum se procedează de peste 20 de ani și alta cum am impus să se facă de către Primărie (azi prin Serviciul Public Ambient Urban, curând prin Baia Mare Activ – firma publică a municipiului). Concret, până acum cu mătura de nuiele, de acum cu ajutorul tehnologiei nici măcar foarte moderne: curățat cu presiune”, arată primarul Cătălin Cherecheș.

ActualMM

loading...

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.


TE-AR MAI PUTEA INTERESA